• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρεμιέρα "Περιπέτεια στο Αιγαίο"
Δωρεάν προσκλήσεις για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV
Νέα 07/12/2014 - 22:34

Επίσημη πρεμιέρα για την ταινία
«Περιπέτεια στο Αιγαίο»σε συμπαραγωγή OTETV

-Δωρεάν προσκλήσεις για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV μέσω διαγωνισμού

05Δεκεμβρίου 2014

Επίσημη πρεμιέρα κάνει η ελληνο-φινλανδικής παραγωγήςταινία, Περιπέτεια στο Αιγαίο, την οποία στηρίζει ως συμπαραγωγός ο ΟΤΕ TV, τη Δευτέρα 22 ΔεκεμβρίουσταVillageCinemas@themallAthensστις 20.00, με τη συμμετοχή των πρωταγωνιστών και των συντελεστών της.

Η Περιπέτεια στο Αιγαίο βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες πανελλαδικά στις 8 Ιανουαρίου 2015από την Audio Visual, και μέσα στο 2015θα προβληθεί στα κινηματογραφικά κανάλια OTECINEMA, σε α’ τηλεοπτική προβολή.

Ο ΟΤΕ ΤVεξασφάλισε για 50συνδρομητέςαπό μία διπλή πρόσκληση για να δουν πρώτοι την ταινία, στην επίσημη πρεμιέρα μαζί με τους πρωταγωνιστές της. Τα εισιτήρια θα διατεθούν μέσω διαγωνισμού και, για τη συμμετοχή τους, οι συνδρομητές μπορούν να στείλουν το μήνυμα ΠΡΕΜΙΕΡΑ στο 19129[1], έως τις 14 Δεκεμβρίου, προκειμένου να μπουν στην κλήρωση.

Στην πανέμορφη Κω, η Αντριάνα γνωρίζει τoν Τόνι, που έχει έρθει για διακοπές με την οικογένεια του από την Φινλανδία και μεταξύ τους αναπτύσσεταιμία τρυφερή σχέση αγάπης. Με φόντο το Αιγαίο, τα δυο παιδιά μαζί με τα αδέλφια του Τόνι, Αλέξι και Βέτι, θα μπλεχτούν άθελα τους σε μια επικίνδυνη περιπέτεια: Η Αντριάνα έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια σπείρα αρχαιοκάπηλων, που έχει βάλει στο μάτι το χαμένο θησαυρό ενός παλιού θρύλου του νησιού. Τα τρία αγόρια κινούν γη και ουρανό για να σώσουν την Αντριάνα και να βρουν το θησαυρό.

Περιπέτεια με φόντο τις ελληνικές θάλασσες, ηταινίασυγκεντρώνει ένα εξαιρετικό καστ, με τους Ιφιγένεια Τζόλα (από το τηλεοπτικό Νησί), Ορφέα Αυγουστίδη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Γιάννη Στάνκογλου, Ναταλία Δραγούμη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Έφη Παπαθεοδώρου, Θανάση Σαράντο, Πάνο Κρανιδιώτη και Γιάννη Ζουγανέλη. Πρωταγωνιστούν ακόμη οι Nuutti Konttinen, Veikka Vainikka, Emil Auno, Laura Malmivaara και Ville Myllyrinne από την Φινλανδία.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο TaaviVartia, την παραγωγή ο JarkkoHentula και η φινλανδική εταιρεία παραγωγής Yellow Group, σε συνεργασία με την ελληνικήInkasFilms, επιδοτούμενη από το Ελληνικό αλλά και το Φινλανδικό Κέντρο Κινηματογράφου.

Επόμενο άρθρο »

SIC Supermoto 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Ducatisti για τρεις ημέρες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα