• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι
Μίνι συνέντευξη με τον αναβάτη της Repsol Honda
Νέα 10/02/2015 - 11:25

Λίγες ημέρες μετά το τέλος του πρόσφατου τεστ στην Μαλαισία, το HRC έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω μίνι συνέντευξη του Dani Pedrosa, με τον Ισπανό άσο να μιλά ικανοποιημένος τόσο για τη δουλειά που έκαναν οι μηχανικοί της Honda στη μοτοσυκλέτα, όσο και για τις αλλαγές στο γκαράζ του.

 

Πως αξιολογείς το πρώτο αυτό τεστ;

 

Πήγε πολύ καλά. Την τελευταία ημέρα - και παρά τη ζέστη - κάναμε προσομοίωση αγώνα. Ήμασταν και τυχεροί, διότι ο ουρανός ήταν πιο συννεφιασμένος απ’ ότι συνήθως κι έτσι η πίστα ήταν σε καλή κατάσταση. Αυτό πρέπει να το πούμε, καθώς η πίστα είχε καλό κράτημα και οι χρόνοι κατέβηκαν πολύ. Στο γρήγορο γύρο μου έκανα ένα μικρό λάθος, πάντως είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το πρώτο τεστ της χρονιάς.

 

Φέτος υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα σου. Πως λειτούργησε αυτό στις δοκιμές;

 

Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι ένιωθα άνετα. Είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς βέβαια, αλλά οι συνθήκες και το κλίμα είναι πολύ καλό. Με τον Denis (Pazzaglini) είχα δουλέψει στα 250cc, αλλά έχει εμπειρία από το MotoGP. Με τον Pedro (Calvet) δεν έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του. Ο Daniel (Petzold) ήταν προηγουμένως στην Moto2 και θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, αλλά μαθαίνει πολύ γρήγορα. Πιστεύουμε πολύ σ’ αυτόν, όπως και η Honda. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος με το νέο ρόλο του Ramon (Aurin). Κάνει πολύ καλή δουλειά και όλοι είναι χαρούμενοι μαζί του. Όλες οι αλλαγές έγιναν για το καλύτερο. Στο πρώτο τεστ κάναμε μερικά βήματα εμπρός και βελτιωθήκαμε πολύ, χάρη τόσο στη δουλειά της Honda στην Ιαπωνία, όσο και στη δουλειά που κάναμε στην ομάδα. Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά και αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο.

 

Η παρουσίαση της ομάδας στην Ινδονησία ήταν κάτι το διαφορετικό, ενώ έτυχες θερμής υποδοχής από τους φιλάθλους...

 

Οι φίλαθλοι της Ασίας είναι πολύ παθιασμένοι με το MotoGP, διότι είναι τρελοί για αγώνες! Μας καλωσόρισαν, μας ακολούθησαν και πάντα ήταν μέσα στα πράγματα, καθώς αγαπούν πραγματικά ό,τι κάνουν οι αναβάτες. Ήταν ωραίο που τους δώσαμε την ευκαιρία να είμαστε εκεί για την παρουσίαση και να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό τους για το άθλημα.

 

Τι θα κάνεις από τώρα και μέχρι το επόμενο τεστ, στα τέλη του μήνα;

 

Θα επιστρέψω στο σπίτι μου για μερικές ημέρες, αν και χιονίζει. Θα περάσω μερικές ημέρες συνεχίζοντας την προετοιμασία μου για να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση. Τώρα είμαι λίγο σφιγμένος, αλλά αυτό είναι λογικό. Αυτά τα τεστ είναι πολύ χρήσιμα για μένα, καθώς δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος προετοιμασίας από το να οδηγάς μοτοσυκλέτα.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή...

« Προηγούμενο άρθρο

H Bridgestone για την Sepang1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα