• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Valencia Test: Ημέρα 1
Εντυπωσιάζει ο Quartararo!
Νέα 11/02/2015 - 14:43

Η πρώτη ημέρα δοκιμών για τους αναβάτες της Moto3 ολοκληρώθηκε χτες, στην πίστα της Valencia, με τον Fabio Quartararo να παίρνει την πρώτη θέση στη λίστα με τους χρόνους, πάνω στην αναβαθμισμένη του Honda!

 

Ο νεαρός αναβάτης - σε λίγο κλείνει τα 16 του έτη - κατάφερε να γράψει 1:39.392 και να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση με τους χρόνους! Ο Γάλλος είναι ένα από τα καινούργια αποκτήματα της Estrella Galicia κι ένας αναβάτης με λαμπρό μέλλον μπροστά του.

 

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και οι κανονισμοί της Moto3 τροποποιήθηκαν πέρυσι, για να διευκολυνθεί η συμμετοχή του Πρωταθλητή του Ισπανικού Πρωταθλήματος Quartararo στη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (βλ. εδώ).

 

Δεύτερος στα συνδυασμένα αποτελέσματα ήταν ο Danny Kent, με τον Βρετανό να «γράφει» 1:39.415 επίσης πάνω σε μοτοσυκλέτα της Honda. Η μεγάλη έκπληξη της περασμένης σεζόν, ο Enea Bastianini - από τον οποίο οι Ιταλοί περιμένουν πολλά - πήρε την τρίτη θέση, με χρόνο 1:39.669.

 

Οι Honda κυριάρχησαν στις τέσσερεις πρώτες θέσεις, με τον Niccolo Antonelli να είναι ο τέταρτος της παρέας, μπροστά από τον Miguel Oliveira που θα αγωνιστεί φέτος με τα χρώματα της Red Bull KTM Ajo. Ο Πορτογάλος αγωνιζόταν πέρυσι με Mahindra. Η καλύτερη Mahindra χτες ήταν του Juanfran Guevara στην ένατη θέση.

 

Μια σφοδρή πτώση είχε ο Efren Vazquez, με τον Ισπανό να έχει μάλλον τραυματιστεί στο δεξί του πόδι.

Επόμενο άρθρο »

Aprilia: Δεν είδαμε τον αληθινό Melandri!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Valencia Test: Ημέρα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα