• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
RC213V-S : Επιτέλους αποκάλυψη!
Η MotoGP δρόμου είναι επιτέλους εδώ!
Τεστ-Μοντέλα 11/06/2015 - 19:33

Χρειάστηκαν παραπάνω από δέκα χρόνια φημών για να πάρει επιτέλους το πράσινο φως το πολυαναμενόμενο μοντέλο της Honda: Η νέα RC213V-S είναι επιτέλους εδώ!

 

Οι άνθρωποι της Honda επιβεβαίωσαν ότι οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 13 Ιουλίου, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς το πόσο θα κοστίζει στη χώρα μας. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το κόστος να υπερβαίνει αρκετά τις 150,000€!

 

Έτσι, από τον επόμενο μήνα θα μπει στη γραμμή παραγωγής μια μοτοσυκλέτα που θα μπορούν να την κάνουν δική τους οι λίγοι που θα είναι σε θέση να διαθέσουν αυτό το αστρονομικό ποσό.

 

Σύμφωνα με την Honda, έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια «... ώστε να καταστεί εφικτό μια μοτοσυκλέτα που έχει εξελιχθεί για το MotoGP, να μπορεί να οδηγηθεί στο δρόμο». Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό!

 

Οι λίγοι (δυστυχώς) που θα μπορούν να την κάνουν δική τους, θα αποκτήσουν μια μοτοσυκλέτα κοντά σ’ αυτή με την οποία ο Marc Marquez έπαιρνε τους Παγκόσμιους Τίτλους το 2013 και το 2014! Μια RC213V δρόμου δηλαδή!

 

Η νέα απίστευτη αυτή μοτοσυκλέτα θα είναι διαθέσιμη σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία και Ιαπωνία, ενώ η προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή για την Ευρώπη (Γερμανία) είναι στις 188,000€! Οι έχοντες, μπορούν - από την 13η Ιουλίου - να κάνουν την παραγγελία τους εδώ: www.rc213v-s.com

 

Εδώ να θυμίσουμε ότι σήμερα έχει προγραμματιστεί η αποκάλυψη της νέας μοτοσυκλέτας στην Catalunya, λίγο πριν την έναρξη του 7ου Γύρου της σεζόν του MotoGP, με πάρα πολλούςδημοσιογράφους να έχουν ταξιδέψει στην Βαρκελώνη γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο!
 

Επόμενο άρθρο »

APRILIA RSV4 FACTORY SIN1ORIS

« Προηγούμενο άρθρο

Ντεμπούτο της MT-25

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα