• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πανευρωπαϊκή πρώτη για το Honda Supra-X 125 Helmin
Το νέο παπί είναι εδώ, με φοβερά χαρακτηριστικά!
Τεστ-Μοντέλα 22/07/2015 - 19:02

Έγινε σήμερα η πρώτη παρουσίαση στην Ευρώπη, για τους Έλληνες δημοσιογράφους στην Αθήνα, του νέου Honda Supra-X 125 Helmin, του νέου "παπιού" που αναμένεται να κάνει αίσθηση με τις καινοτομίες του, σε μια αγορά που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση της χώρας. Ακριβώς και γι αυτό το παπί αυτό έρχεται τη σωστή ώρα για να προσφέρει μια πολύ οικονομική λύση στις μετακινήσεις μας. ¨ηδη πήραμε μια πρώτη μικρή γεύση και σε λίγες μέρες θα έχουμε οκοκληρώσει και την πρώτη δοκιμή στους δρόμους, με τα αποτελέσματα να "κατατίθενται" και στο περιοδικό #64 του MOTOGP WORLD, που κυκλοφορεί τις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

Εδώ να αναφέρουμε ότι μετά από δώδεκα χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην αγορά των δικύκλων με περισσότερες από 40,000 πωλήσεις στην Ελληνική αγορά των Cubs, το Innova 125 δίνει τη θέση του σε ένα σύγχρονο παπί, το νέο Honda Supra-X 125 Helmin, που κατασκευάζεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Honda στην Ινδονησία P.T. Astra Honda Motor - ενός εκ των πλέον έμπειρων εργοστασίων στην κατασκευή οχημάτων τύπου CUB στον κόσμο. 

Είναι ένα αξιόπιστο cub (παπί) με χαμηλό κόστος συντήρησης, το οποίο εφοδιάζεται με αερόψυκτο 2-βάλβιδο κινητήρα 125cc, με ιπποδύναμη 9.25 PS/7,500 rpm. Είναι εφοδιασμένο με υδραυλικά δισκόφρενα NISSIN στον εμπρός και πίσω τροχό και με σύστημα ανάρτησης με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω για άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις ακόμη και με δύο άτομα, ενώ διαθέτει ρεζερβουάρ 5,6lt για μεγάλη αυτονομία.

 

Μοναδικό πλεονέκτημα του Supra-X 125 Helmin απέναντι σε όλα τα άλλα Cubs της αγοράς είναι η δυνατότητα τοποθέτησης κράνους full face στον αποθηκευτικό χώρο των 19,5 lt που φιλοξενείται κάτω από τη σέλα των επιβατών, ένα σημείο υπεροχής ακόμη και απέναντι σε πολλά σκούτερ της αγοράς που σε αυτόν τον τομέα υστερούν.

 

Στην ελληνική αγορά το Supra-X 125 Helmin είναι άμεσα διαθέσιμο σε δύο (2) αποχρώσεις μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Honda Moto της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στην ανταγωνιστική τιμή των 2,390€

Επόμενο άρθρο »

Κάντε διακοπές με CITYCOM!

« Προηγούμενο άρθρο

Quadro 4: Το μόνο 4ροδο scooter στον κόσμο!

Χορηγοί