• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στατιστικά πριν την Aragon!
Ποιός κέρδισε τον πρώτο αγώνα εκεί;
Νέα 23/09/2015 - 14:37

- Η Aragon φιλοξένησε αγώνα για πρώτη φορά το 2010 κι έγινε η έκτη διαφορετική πίστα από την Ισπανία που έχει βρεθεί στο Ημερολόγιο Αγώνων, μετά της Jerez, Catalunya, Jarama, Montjuich και Valencia.

 

- Τον πρώτο αγώνα στην Aragon τον κέρδισε ο Casey Stoner με Ducati. Τα επόμενα τρία χρόνια κέρδιζαν οι Honda. Πέρυσι κέρδισε η Yamaha για πρώτη φορά.

 

- Οι Ισπανοί έχουν κερδίσει τους 11 από τους 15 αγώνες που έχουν γίνει εκεί! Οι μόνοι μη Ισπανοί που έχουν κερδίσει στην Aragon είναι οι Stoner (MotoGP 2010-11), Andrea Iannone (Moto2, 2010) και Romano Fenati (Moto3, 2014).

 

- Ο περσινός αγώνας στην Aragon ήταν ο 800στός της μεγάλης κατηγορίας!

 

- Οι Ισπανοί έχουν κερδίσει τους τελευταίους 13 αγώνες της μεγάλης κατηγορίας επί Ισπανικού εδάφους. Ο τελευταίος μη Ισπανός που κέρδισε GP μέσα στην Ισπανία ήταν στην Jerez ο Casey Stoner (2012).

 

- Στην παρθενική του σεζόν στη Moto2 πέρυσι, ο Maverick Vinales κέρδισε τον αγώνα από την pole position, κάτι που έκανε για πρώτη και μοναδική φορά στην κατηγορία.

 

- Η Aragon είναι η μια από τις δυο πίστες του Ημερολογίου που δεν έχει κερδίσει ποτέ ο Valentino Rossi! Η άλλη είναι το Austin.

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Επιστρέφει στα SBK!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Να δούμε πως θα είναι ο καιρός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα