• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία!
Έτοιμος για την πρόκληση της Aragon
Νέα 24/09/2015 - 14:55

Μετά από έναν δραματικό αγώνα στο Misano, στο GP που διεξάγεται 10χλμ από τη γενέτειρά του, ο Valentino Rossi έφτασε στην Aragon με μια διαφορά 23β από τον δεύτερο στη βαθμολογία.

 

Ο Ιταλός, μετά από σχεδόν ένα χρόνο που βρισκόταν σταθερά στο βάθρο, δεν κατάφερε να συνεχίσει το απίστευτο σερί του εξαιτίας του τραγικού του λάθους την ημέρα του αγώνα.

 

Ωστόσο ο μεγαλύτερός του αντίπαλος στη μάχη για τον 10ο Τίτλος της καριέρας του, ο Jorge Lorenzo, του έκανε ένα «δωράκι» εγκαταλείποντας τον αγώνα μετά από πτώση και χάνοντας πολύτιμους βαθμούς.

 

Πάντως τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι για τον Vale στην Aragon, σε μια πίστα όπου δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ (μαζί με αυτή του Austin) κι έχει μόλις ένα βάθρο έναντι τεσσάρων του Lorenzo!

 

«Όπως έχω πει πολλές φορές, από τώρα και στο εξής ο κάθε αγώνας θα έχει τη δική του ιστορία. Έχουμε πέντε μέχρι το τέλος. Δεν ξέρω αν είναι λίγοι ή πολλοί, εξαρτάται πως το βλέπεις, ξέρω όμως ότι είναι σημαντικό να κερδίζουμε».

 

«Τώρα πάμε στην Aragon, σε μια πίστα που κάναμε δοκιμές πριν μερικές εβδομάδες. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά, αλλά και ο Jorge ήταν πολύ γρήγορος. Οι αντίπαλοί μας είναι επίσης πολύ γρήγοροι εκεί».

 

«Θα είναι ένα Σ/Κ με πολλές προκλήσεις. Πρέπει να δουλέψουμε καλά από την πρώτη ημέρα κι ευελπιστώ ότι η τηλεμετρία από το τεστ θα μας βοηθήσει. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, νιώθω καλά και είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο βάθρο».

 

Την τελευταία φορά που ο Rossi αναγκάστηκε να εγκαταλείψει αγώνα ήταν πέρυσι στην Aragon, όταν ο Ιταλός θρύλος έπεσε στην Κ4 και προληπτικά μπήκε στο νοσοκομείο αφού είχε χάσει για μερικά δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του.

Επόμενο άρθρο »

Δύσκολο Σ/Κ για Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

…..And the winner is SERT!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα