• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: Σκεπτικός ο Rossi με +1 αντίπαλο!
Φέτος τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί έχουμε μια καθαρή ιδέα για τις ρυθμίσεις της Μ1.
Νέα 16/07/2009 - 17:31

 

«Είναι μια δύσκολη πίστα για μένα προσωπικά. Έχω διακυμάνσεις στην απόδοσή μου, ανάλογα με τη χρονιά. Φέτος όμως τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί έχουμε μια καθαρή ιδέα για τις ρυθμίσεις της Μ1. Το 1ο μέρος της πίστας είναι δύσκολο και αργό και μετά η πίστα είναι πολύ γρήγορη. Είναι πολύ δύσκολη στα προσπεράσματα, γιατί είναι και στενή, έτσι είναι πολύ σημαντικό να βρούμε το τρόπο να έχουμε καλούς χρόνους και στις κατατακτήριες», είπε ο Rossi.

 

Αναφερόμενος αμέσως μετά στους διεκδικητές του τίτλου είπε ότι θα ήταν χαζό να ξεγράψει τον Dani Pedrosa και να θεωρεί ότι απλά θα πάρει κάποιες νίκες. «Αν ο Dani κερδίσει και εδώ θα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια και είναι πολύ νωρίς για να λέμε ότι δεν μπορεί να καλύψει τη διαφορά. Ο Stoner θα είναι επίσης δυνατός στη συνέχεια, αφού βρήκαν τι έχει και ο Lorenzo είναι πολύ γρήγορος. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι έχω ησυχάσει επειδή προηγούμαι στη βαθμολογία», συνέχισε ο Valentino, μιλώντας σε στενό κύκλο δημοσιογράφων, μετά την επίσημη συνέντευξη τύπου που γίνεται πριν από τον αγώνα.

Ο Δημήτρης Διατσίδης ήταν βέβαια εκεί και αμέσως μετά συζητήθηκε το θέμα της ενδεχόμενης μεταγραφής του Lorenzo στην Honda. «O Lorenzo θα είναι πολύ γρήγορος και πάνω στην Honda, ειδικά αν η μοτοσυκλέτα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Τώρα η Yamaha φαίνεται ότι είναι η πιο ισορροπημένη μοτοσυκλέτα και έχει το πλεονέκτημα. Η περίοδος είναι δύσκολη οικονομικά και για την Yamaha, οπότε δεν ξέρω και πραγματικά δεν μίλησα με τον Furusawa για το θέμα, για το αν θα δώσουν τα παραπάνω χρήματα που πρέπει να πάρει ο Lorenzo!», τόνισε ο Rossi, που δήλωσε ότι είναι κρίμα που φεύγει και ο Sete Gibernau από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Τέλος ο «γιατρός» αναφέρθηκε στο θέμα της ενδοεπικοινωνίας του οδηγού με την ομάδα και είπε ότι ο ίδιος πιέζει για να γίνει κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον, αφού το έχει δοκιμάσει στην Formula 1 και το θεωρεί εξαιρετικά χρήσιμο, ιδιαίτερα σε αγώνες που πρέπει να γίνει αλλαγή μοτοσυκλέτας. Πιστεύει ότι λόγοι κόστους δεν επιτρέπουν ακόμη την καθιέρωσή του. το θέμα προέκυψε από τη μαύρη σημαία που βγήκε στον Toseland λόγω του ότι δεν είχε δει την πινακίδα του.

Επόμενο άρθρο »

ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: Με ανεβασμένο ηθικό και νέο κινητήρα ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

ΕLIAS: “Ποτέ δεν είναι αργά…”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα