• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: Με ανεβασμένο ηθικό και νέο κινητήρα ο Pedrosa
"Έχουμε ένα νέο κινητήρα με βελτιωμένη την μετάδοση της δύναμης"
Νέα 16/07/2009 - 17:47

 

O Dani Pedrosa δεν θα μπορούσε να είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, από ότι τώρα, αν αναλογιστεί κανείς τι έχει περάσει από τον περσινό αγώνα της Γερμανίας και μετά. «Είναι μια πίστα που πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να βρεις τις σωστές ρυθμίσεις. Πολύ απαιτητική για την αριστερή πλευρά του ελαστικού και το στρίψιμο στις αριστερές. Όμως είμαστε σε καλή κατάσταση, ήταν πολύ σπουδαίο για την ομάδα το ότι κερδίσαμε και μετά τον αγώνα πήγαμε για φαγητό και ήταν φανταστικά», είπε με τη γνωστή του απλότητα και ειλικρίνεια ο Ισπανός οδηγός.

 

«Από δω και πέρα θα το πηγαίνουμε αγώνα με τον αγώνα, αλλά γενικά αισθάνομαι πολύ καλύτερα γιατί τώρα πάνω στη μοτοσυκλέτα δεν έχω πόνο και στην προπόνησή μου εκτός μοτοσυκλέτας είμαι σχεδόν στο 100%», συνέχισε ο νικητής της Laguna Seca.

 

Η εξέλιξη της μοτοσυκλέτας από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα, είναι το νέο πλαίσιο που πήραμε στην Βαρκελώνη, αλλά ο ίδιος δοκίμασε στην Ολλανδία και μικροβελτιώσεις στον κινητήρα, για τα οποία δεν μπορεί να έχει ακόμη ξεκάθαρη γνώμη, για το αν είναι στη σωστή κατεύθυνση, αφού ουσιαστικά δοκιμάστηκαν μόνο στις ΗΠΑ.

«Τώρα για αυτόν τον αγώνα έχουμε ένα νέο κινητήρα με βελτιωμένη την μετάδοση της δύναμης, αφού στις μικρές ταχύτητες έχουμε πολύ δυνατό κινητήρα μέχρι τώρα που κάνει τη μοτοσυκλέτα να σπινάρει. Εδώ σ’ αυτήν την πίστα κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου καλό», είπε ο Pedrosa σχολιάζοντας την εξέλιξη που γίνεται από το μεγαλύτερο αγωνιστικό τμήμα του κόσμου, το HRC.

Επόμενο άρθρο »

ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: Σοκ: το κομμένο δάχτυλο του Kallio!

« Προηγούμενο άρθρο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: Σκεπτικός ο Rossi με +1 αντίπαλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα