• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία του;
Μυστήριο καλύπτει την πραγματική κατάσταση της υγείας του Casey Stoner, μετά τη διάψευση του Αυστραλού ότι πάσχει από ήπια αναιμία...
Νέα 17/07/2009 - 20:17

Σε αντίθεση με την επίσημη ανακοίνωση της Ducati ότι ο Stoner διαγνώστηκε να υποφέρει από ήπια αναιμία και γαστρίτιδα, μετά από εντατικές εξετάσεις στην California, ο Stoner υποστηρίζει ότι η αναιμία δεν ήταν η αιτία που τον οδήγησε σε πτώση της απόδοσής του στους τρεις τελευταίους αγώνες.

 

Ο Αυστραλός υπέφερε από συνδυασμό χρόνιας κόπωσης, ναυτίας και έντονων εμετικών κρίσεων στην Catalunya, το Assen και τη Laguna Seca. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 υποβλήθηκε σε σειρά ιατρικών εξετάσεων από τον Dr Art Ting, αμέσως μετά το Αμερικάνικο MotoGP, με τη Ducati να ανακοινώνει την Τρίτη, ότι ο Stoner υποφέρει από ελαφριά γαστρίτιδα και ήπια αναιμία. Παρ΄όλα αυτά, ο Casey ισχυρίζεται ότι τα test δεν έδειξαν προφανείς λόγους για την κακή φυσική του κατάσταση, που επηρεάζει δραματικά την αγωνιστική του απόδοση στη μάχη του για τον τίτλο.

 

"Πραγματοποίησα όλα τα προβλεπόμενα test, αλλά όλα τα αιματολογικά αποτελέσματα ήταν άψογα. Μου βάλανε μια σωλήνα στο λαιμό μου, που έφτανε μέχρι το στομάχι μου και έχω περίπου 20 τρυπήματα στο αριστερό χέρι, από το σημείο που μου πήραν αίμα. ", δήλωσε. "Τα test δεν έδειξαν τίποτα . Είναι αναιμία, αλλά τόσο μικρή (κρατώντας την άκρη του μικρού του δαχτύλου). Μου πήραν δέκα τόνους αίμα και το σώμα μου δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε, αυτή τη στιγμή . Η αναιμία θα μου προκαλούσε ένα μικρό πρόβλημα, αλλά με όλα τα συμπληρώματα που παίρνω θα έπρεπε να νιώθω, και να αποδίδω καλύτερα στον αγώνα. Ακόμα με με σοβαρότερης μορφής αναιμία, θα έπρεπε να αποδίδω καλύτερα, από τώρα. Δυστυχώς, τα test δεν έδειξαν τίποτα." , πρόσθεσε. 

 

Με δεδομένο ότι τα προβλήματα υγείας του δε θα ξεπεραστούν πλήρως άμεσα, ο Αυστραλός δήλωσε ότι ελπίζει σε έναν βρεγμένο αγώνα, στο Γερμανικό GP, που θα μπορούσε να απαλύνει τον πόνο του σώματός του.

 

"Σωματικά θα βοηθούσε αρκετά. Αν μπορούσα να κάνω τη μοτοσυκλέτα να δουλέψει σωστά στο βρεγμένο, θα προτιμούσα σαφώς ένα αγώνα υπό βροχή. Eίναι μια από τις ελάχιστες φορές που προτιμώ συνθήκες βροχής. Θα είναι ένας αγώνας ζωής και θανάτου για εμένα. H μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά, δεν έχουμε αλλάξει και πολλά δίοτι η κακή φυσική μου κατάσταση, δε επέτρεψε εκτενείς δοκιμές, ώστε να την τελειοποιήσουμε. Ενδεχόμενη βροχή θα ήταν εξαιρετικά καλοδεχούμενη." είπε ο αναβάτης της Ducati.

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: Δεύτερη θέση στις δοκιμές, καλές εντυπώσεις από το νέο κινητήρα...

« Προηγούμενο άρθρο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - 125cc: O SIMON ταχύτερος πριν την καταιγίδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα