• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: Δεύτερη θέση στις δοκιμές, καλές εντυπώσεις από το νέο κινητήρα...
Καλές εντυπώσεις αφήνει ο νέος κινητήρας της Honda, παρά τις δυσκολίες που δημιουρήθηκαν λόγω της βροχής.
Νέα 18/07/2009 - 09:39

Μετά την πρώτη νίκη εδώ και ένα χρόνο, τόσο για τον ίδιο όσο και για τη Honda, ο αναβάτης της Repsol Honda, Dani Pedrosa, συνέχισε τις καλές εμφανίσεις με μια δεύτερη θέση στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, για το Γερμανικό Grand Prix - όπου έχασε την κούρσα του πρωταθλήματος, την περσινή χρονιά.

 

Ο Ισπανός τερμάτισε 0.255δευτ. πίσω από τον πρώτο, Casey Stoner και μαζί με τον team mate του, Andrea Dovizioso, δοκίμασαν το νέο κινητήρα της RC212V, σχεδιασμένο ώστε να βελτιώσει την οδηγισιμότητα της μοτοσυκλέτας, καθώς και τη δύναμη στις μεσαίες στροφές.

 

"Αρχικά στο βρεγμένο ήμουν επιφυλακτικός, μετά από τα γεγονότα του περσινού αγώνα, αλλά στην πραγματικότητα, όταν είδα τη βροχή, σκέφτηκα πως μπορούμε να συνεχίσουμε από όπου είχαμε μείνει, και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα.", είπε ο Dani, που είχε μια άσχημη πτώση στο Sachsenring, την προηγούμενη χρονιά.

 

"Σήμερα δοιμάσαμε τον καινούριο κινητήρα, αλλά λόγω των μικτών συνθηκών, δεν μπορούμε να εξάγουμε ασφαλή αποτελέσματα - η αίσθηση πάντως είναι καλή. Χρειαζόμαστε περισσότερους γύρους ώστε να αξιολογήσουμε τον κινητήρα, και με αυτό θα συνεχίσουμε. ", πρόσθεσε.

 

Ο Dovizioso ήταν γρήγορος, τόσο σε βρεγμένη όσο και σε στεγνή πίστα. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, αύξησε το ρυθμό του, τερματίζοντας τελικά 0.591δευτ. πίσω από το Stoner. Όμως, σε μια μέρα όπου οι πρώτοι δώδεκα αναβάτες κινούνταν μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο, η επίδοση του ήταν αρκετή για να του δώσει τον ένατο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Ιταλός ένιωσε τον κινητήρα βελτιώμενο, παρά τις μικτές συνθήκες της πίστας.

 

"Παρότι ο καιρός δεν ήταν ο ιδανικός, ήδη νιώθουμε σημαντική βελτίωση. Δεν μπορούμε να εξάγουμε όμως συμπεράσματα, δίοτι ξεκινήσαμε με την προηγούμενη έκδοση του κινητήρα, και αργότερα, ολοκληρώσαμε τις δοκιμές με τον καινούριο. H αίσθηση ήταν καλή, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο. Επικεντρωθήκαμε στη δοκιμή του κινητήρα, χωρίς να στοχεύουμε στην επίτευξη των καλύτερων χρόνων, οπότε νιώθω καλά για αύριο. Θα συνεχίσουμε με το στήσιμο, τη δοκιμή ελαστικών και την αξιολόγηση του νέου κινητήρα, την αυριανή μέρα", είπε ο αναβάτης της Repsol Honda.

Επόμενο άρθρο »

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - 125cc: O Simon διατηρεί το προβάδισμα, στα δοκιμαστικά του Σαββάτου

« Προηγούμενο άρθρο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: O καιρός παίζει τα παιχνίδια του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα