• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kawasaki Ninja ZX-10R Winter Test Edition
Νέα Αγοράς 17/11/2015 - 19:04
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                           Αθήνα, 17/11/2015
Kawasaki Ninja ZX-10R Winter Test Edition 
Get Closer to the Champions!
Έχοντας κατακτήσει τους τίτλους Αναβατών και Κατασκευαστών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike για το 2015, η Kawasaki Racing Team και οι Πρωταθλητές Jonathan Rea και Tom Sykes ετοιμάζονται για μια νέα, ακόμη πιο δυναμική σεζόν με ένα εντατικό πρόγραμμα χειμερινών δοκιμαστικών. 
Μετά από μεγάλο eνδιαφέρον του κοινού, η Kawasaki παρουσιάζει μια μοτοσυκλέτα δρόμου βασισμένη στις δοκιμαστικές μοτοσυκλέτες της KRT, με γραφικά της Kawasaki Racing Team και εξάτμιση Akrapovic από ανθρακoνήματα στο standard εξοπλισμό. 
Με εντυπωσιακό μαύρο κοστούμι που χρησιμοποιεί παραδοσιακά για τα δοκιμαστικά της η εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα, η νέα έκδοση Winter Test φέρει τη χαρακτηριστική νιφάδα χιονιού της KRT και το ιαπωνικό ιδεόγραμμα “fuyu” που συμβολίζει τη λέξη “χειμώνας”.
“Εδώ και αρκετά χρόνια μας ρωτάνε αν θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση “Winter Test” της Ninja ZX-10R”, σχολίασε ο Shigemi Tanaka από την Kawasaki Motors Europe. “Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή, με τέτοιες επιτυχίες από το Jonathan Rea και την αγωνιστική ομάδα στο WSBK, αλλά και την παρουσίαση της νέας Ninja ZX-10R για το 2016, η οποία αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας μεταξύ της KRT και του εργοστασίου της Kawasaki στο Akashi.”

Επόμενο άρθρο »

Z1000 & Z800 Sugomi Editions

« Προηγούμενο άρθρο

"Aprilia # bearacer club" & "Moto Guzzi The Clan"

Χορηγοί