• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Z1000 & Z800 Sugomi Editions
Νέα Αγοράς 17/11/2015 - 19:12
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                Αθήνα, 17/11/2015
Z1000 & Z800 Sugomi Editions : Η φιλοσοφία Sugomi περνάει σε άλλο επίπεδο
 
Η Kawasaki εξελίσσει περαιτέρω την ξεχωριστή σχεδιαστική φιλοσοφία Sugomi, παρουσιάζοντας δύο ειδικές εκδόσεις των μοντέλων Ζ στην Έκθεση EICMA 2015.
Αποτελώντας ήδη μέρος του DNA των πιο πρόσφατων μοντέλων Ζ800 και Ζ1000, η έννοια Sugomi υποδηλώνει την επιβλητική αύρα και ενέργεια που διαθέτουν οι μοτοσυκλέτες Ζ σε επίπεδο εμφάνισης και επιδόσεων. 
Πηγαίνοντας αυτή την προσέγγιση σε άλλο επίπεδο, οι νέες ειδικές εκδόσεις των δύο μοντέλων έχουν ξεχωριστό σκούρο κόκκινο και μαύρο χρωματισμό, λεπτομέρειες στα γραφικά, ανοδιωμένα μέρη όπως στα πιρούνια, σιρίτια στις ζάντες, και εξατμίσεις Akrapovic για να προσφέρουν έναν ήχο τόσο εντυπωσιακό όσο η εμφάνισή τους. 
Σύμφωνα με τον Shigemi Tanaka της Kawasaki Motors Europe, “Οι δύο εκδόσεις αποτελούν ιδιαίτερες ασκήσεις στυλ. Από την εμφάνιση του Ζ1000 και στη συνέχεια του Ζ750, οι μοτοσυκλέτες Ζ της Kawasaki είχαν πολύ μεγάλη ζήτηση στην Ευρώπη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που οι δύο νέες μοτοσυκλέτες επεκτείνουν τα όρια της μοναδικής φιλοσοφίας Sugomi της οικογένειας Ζ.”

Επόμενο άρθρο »

Εορταστική παρουσίαση νέων μοντέλων YAMAHA 2016 στο Μιλάνο

« Προηγούμενο άρθρο

Kawasaki Ninja ZX-10R Winter Test Edition

Χορηγοί