• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα συμφωνία για το Brno!
Πενταετές συμβόλαιο με την Τσέχικη πίστα
Νέα 12/01/2016 - 16:42

Το σήριαλ που «ακούει» στο όνομα Brno και στη συμμετοχή του ή όχι στο νέο Πρωτάθλημα συνεχίζεται, με το επίσημο site του MotoGP να ανακοινώνει στο twitter νέα συμφωνία με την πίστα!

 

Η πίστα του Brno στην Τσεχία βρίσκεται ανελλιπώς στο Ημερολόγιο Αγώνων από το 1993, ωστόσο - για οικονομικούς λόγους - τα πράγματα ανάμεσα στους ανθρώπους της πίστας και την Dorna δεν κυλούσαν ομαλά.

 

Για να θυμηθούμε το πρόσφατο παρελθόν, η πρώτη ανακοίνωση επέκτασης της συνεργασίας ανάμεσα σε Brno και Dorna έγινε στα μέσα του Αυγούστου, βάζοντας (προσωρινά) τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης της δημοφιλούς πίστας από το MotoGP.

 

Στη συνέχεια - και μόλις πριν από μερικές εβδομάδες - είχαν αρχίσει να βγαίνουν σενάρια και πάλι στην επιφάνεια για αδυναμία συνεργασίας ανάμεσα σε Dorna και τους ανθρώπους του Brno.

 

Και πάλι όμως, αυτή τη φορά πριν λίγες ώρες, βγήκε στην επιφάνεια μια καινούργια συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, που εξασφαλίζει την παρουσία του Brno στο Ημερολόγιο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

 

Το Τσέχικο GP ήταν παραδοσιακά κοντά στις 15 Αυγούστου, αλλά με την προσθήκη της Αυστρίας και της Red Bull Ring μετατίθεται για το 2016 στις 21 Αυγούστου και θα είναι ο δεύτερος Γύρος του δεύτερου μισού της σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Μένουν Marquez-Pedrosa;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Stoner για το Πρωτάθλημα του 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα