• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μένουν Marquez-Pedrosa;
Το υπαινίχθηκε ο Nakamoto!
Νέα 13/01/2016 - 12:10

Το HRC έχει στις τάξεις του τους Marc Marquez και Dani Pedrosa ως εργοστασιακό δίδυμο τα τελευταία τρία χρόνια, με τα συμβόλαια και των δυο Ισπανών όμως να λήγουν με το τέλος της φετινής σεζόν.

 

Με τον Dani Pedrosa  να αντιμετωπίζει προβλήματα με το δεξί του χέρι (arm-pump) και την απόδοσή του να μην είναι η αναμενόμενη στο πρώτο μισό του ’15, άρχισαν να κυκλοφορούν σενάρια πιθανής αντικατάστασής του για το 2017.

 

Ωστόσο ο Ισπανός έδειξε  ότι από τη στιγμή που ανάρρωσε το χέρι του και απέκτησε και πάλι εμπιστοσύνη στον εαυτό του, παραμένει ο μοναδικός που μπορεί να πάρει νίκες από τους Rossi-Marquez-Lorenzo.

 

Είναι λοιπόν απολύτως λογικό το HRC - μέσω του αντιπροέδρου του Shuhei Nakamoto - να αφήνει να εννοηθεί ότι θα ήθελε να κρατήσει το ίδιο δίδυμο αναβατών για μια τουλάχιστον ακόμη σεζόν.

 

«Στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς ο Dani ήταν πολύ δυνατός και πήρε δυο νίκες», σχολίασε ο Nakamoto στην Ισπανική Marca.

 

«Κάποιοι από τους οπαδούς μπορεί να του ασκούν κριτική, αλλά ο Dani παραμένει ένας γρήγορος αναβάτης».

 

«Ο Marc και ο Dani, το δίδυμό μας για το 2016, είναι η καλύτερη σύνθεση που θα μπορούσαμε να έχουμε κατά τη γνώμη μου», συνέχισε.

 

«Καθώς βέβαια τα συμβόλαιά τους λήγουν φέτος, θα πρέπει να συζητήσουμε μαζί τους για τις ανανεώσεις».

 

«Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα τις συζητήσεις, αλλά πιστεύω ότι μέχρι τα μισά της σεζόν θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε κάτι».

 

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Nakamoto υποστήριξε την άποψή του ότι ο Marc Marquez συνεχίζει να είναι ο καλύτερος αναβάτης του κόσμου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πέρυσι.

 

«Ο Marc δεν μπόρεσε να παλέψει για τον Τίτλο πέρυσι, αλλά αν λάβουμε υπόψη μας την ταχύτητα, παραμένει το νούμερο ένα».

 

«Αν είχε τερματίσει στους αγώνες που είχε πτώσεις κι εγκατάλειψη, τώρα θα ήταν αυτός ο Πρωταθλητής».

 

«Πάντα προσπαθεί να κερδίσει τον κάθε αγώνα, αλλά τώρα έμαθε ότι το να κερδίσεις το Πρωτάθλημα είναι πολύ πιο σημαντικό».

 

«Ο Marc είναι ακόμα ένα νεαρό παιδί, χρειάζεται παραπάνω εμπειρία και πιστεύω ότι τα περσινά αποτελέσματα τον βοήθησαν να το καταλάβει αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Dakar Ειδική 9

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα συμφωνία για το Brno!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα