• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Δύσκολα τον αγνοείς!
Η εμπιστοσύνη και η ταχύτητά του είναι μεγάλη
Νέα 25/02/2016 - 16:25

Ο Jonathan Rea παραδέχεται ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ομόσταυλός του, Tom Sykes, είναι πολύ καλή ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

 

Ο Rea θα ξεκινήσει τη δεύτερή του σεζόν στην ομάδα της Kawasaki στα SBK-Motul και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί με επιτυχία τον περσινό του Τίτλο.

 

Το 2015 ο Ιρλανδός είχε 14 συνολικά νίκες στο Πρωτάθλημα και ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, ωστόσο φέτος τα πράγματα μόνο εύκολα δεν προμηνύονται για τον αναβάτη των πράσινων.

 

Ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του θα είναι αναμφίβολα ο Sykes, για τον οποίο δήλωσε: «Δείχνει τόσο σίγουρος! Είναι πολύ χαρούμενος με τη μοτοσυκλέτα που ετοίμασε η Kawasaki».

 

«Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι όμως. Σίγουρα είναι δύσκολο βέβαια γιατί έκανε καλά τεστ και οδηγεί πολύ καλά».

 

«Ο αγώνας όμως είναι αγώνας. Αν είμαι καλά προετοιμασμένος και η μοτοσυκλέτα είναι καλή και παρ’ όλα αυτά με νικήσει, τότε θα είμαι ο πρώτος που θα του σφίξει το χέρι».

 

Ο 29χρονος αναβάτης δεν έδειξε ιδιαίτερα δυνατός στις χειμερινές δοκιμές, ωστόσο ο ίδιος επισημαίνει ότι δεν ένιωσε την ανάγκη να βάλει ένα μαλακό ελαστικό και να γράψει απλά έναν πολύ γρήγορο γύρο.

 

«Στα χειμερινά τεστ πολλοί ενθουσιάζονται και βάζουν ένα μαλακό ελαστικό. Εγώ δεν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν ήταν η ώρα, δεν ένιωθα αυτή την ανάγκη».

Επόμενο άρθρο »

Ενθουσιασμένος ο Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Το Πρωτάθλημα ξεκινά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα