• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενθουσιασμένος ο Hayden
Τώρα μένει να δούμε πως θα τα πάμε σε συνθήκες αγώνα
Νέα 25/02/2016 - 16:29

Καθώς όλα είναι έτοιμα για τον πρώτο Γύρο των SBK-Motul στο Phillip Island, ο Nicky Hayden δηλώνει ενθουσιασμένος στην προοπτική να παλέψει με την CBR 1000RR του απέναντι στον ανταγωνισμό.

 

Για τον Αμερικανό οι πρόσφατες δοκιμές στην Αυστραλία ήταν μόλις η τρίτη και τέταρτή του ημέρα δοκιμών στα SBK-Motul με διαφορά όμως μόλις 4 δέκατα από την κορυφή.

 

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε - ιδιαίτερα οι έντονες ταλαντώσεις από τη μοτοσυκλέτα - ο Hayden βρήκε γρήγορα λύσεις και ήταν σε θέση να κάνει σταθερά γύρους στο 1:31 με χρησιμοποιημένα ελαστικά.

 

Σε γενικές γραμμές πάντως ο ίδιος δεν έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο λόγω του καιρού και της βροχής, όσο και των αρκετών πτώσεων που διέκοπταν συνεχώς τη δράση.

 

«Εδώ σ’ αυτή την πίστα η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά, βέβαια έχουμε ακόμα μερικά πράγματα που θα θέλαμε να είναι περισσότερο ξεκάθαρα».

 

«Υπάρχουν ορισμένοι που είναι πιο γρήγοροι, ναι, αλλά κι εμείς φαίνεται ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Τώρα μένει να δούμε πως θα τα πάμε σε συνθήκες αγώνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος!»

Επόμενο άρθρο »

Giugliano: Φαβορί η Kawasaki

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Δύσκολα τον αγνοείς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα