• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Phillip Island ΕΔ2
Εύκολα ο Guintoli την 1η θέση
Νέα 26/02/2016 - 15:02

Ο Sylvain Guintoli έδειξε προς κάθε κατεύθυνση τη δυναμική της νέας R1, καταφέρνοντας άνετα να πάρει την πρώτη θέση στο τέλος της πρώτης ημέρας στο Phillip Island.

 

Ο Γάλλος, στην τρίτη διαφορετική μοτοσυκλέτα που οδηγεί σε ισάριθμα χρόνια, κατάφερε να γίνει ο μόνος που έσπασε το όριο του 1:31, με τη διαφορά του από τον δεύτερο - Michael Van der Mark - να είναι σχεδόν 4 δέκατα.

 

Ο χρόνος του Γάλλου, 1:30,865,  ήρθε περίπου με τα δυο τρίτα των ΕΔ2 να έχουν ολοκληρωθεί, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο οι διαφορές και πάλι των πρώτων ήταν μικρές.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2014 είχε την ταχύτητα για να πάρει την πρώτη θέση, ωστόσο οι δυο αναβάτες που τον ακολούθησαν από πίσω είχαν τη σταθερότητα!

 

Ο Michael Van der Mark εντυπωσίασε κάνοντας 16 συνεχόμενους γύρους με αξιοσημείωτη σταθερότητα. Ακόμα πιο σταθερός ο περσινός Πρωταθλητής, ο Rea, ο οποίος ολοκλήρωσε προσομοίωση 18 γύρων!

 

Ο Tom Sykes - πρώτος στις ΕΔ1 - ολοκλήρωσε την ημέρα στην τέταρτη θέση με διαφορά μόλις 39χιλ από τον ομόσταυλό του, με τον Leon Camier να συνεχίζει δυνατά και να κλείνει την πεντάδα.

 

Λίγες ώρες πριν αγωνιστεί για πρώτη φορά στα SBK-Motul μετά την πρώτη του παρουσία στο Πρωτάθλημα το 2002, ο Nicky Hayden πήρε την έκτη θέση.

 

Ελάχιστα πιο πίσω του βρέθηκε το δίδυμο της Aruba.it Ducati με τον Davide Giugliano μπροστά από τον Chaz Davies και μάλιστα ο πρώτος είχε πιο σταθερό γυρολόγιο από τον ομόσταυλό του.

 

Ο Πρωταθλητής στην κατηγορία Superstock 1000 Lorenzo Savadori βελτιώθηκε πολύ, κατέβασε περίπου 4 δέκατα τον πρωινό του χρόνο και πήρε την 9η θέση.

 

Ο Markus Reiterberger ήταν ο μόνος από τους δέκα πρώτους - στα συνδυασμένα αποτελέσματα - που δεν βελτίωσε το χρόνο του σε σχέση με το πρωί.

 

Βάσει των φετινών αλλαγών στο Πρωτάθλημα, οι δέκα πρώτοι αναβάτες που παίρνουν απευθείας το εισιτήριο για την SP2 θα διαμορφώνονται από τα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ1 και ΕΔ2.

 

Επομένως ο Alex Lowes θα χρειαστεί να δώσει μάχη για μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις στην SP1, μιας και ο αναβάτης της Yamaha ήταν 11ος.

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Για εμάς ήταν έκπληξη!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Phillip Island ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα