• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Για εμάς ήταν έκπληξη!
Αύριο όμως θα είναι μια διαφορετική ιστορία
Νέα 26/02/2016 - 16:31

Ο Sylvain Guintoli παραδέχεται ότι η απόδοσή του, την πρώτη ημέρα στο Phillip Island, με την πρώτη θέση που πήρε στη λίστα με τους χρόνους, αποτέλεσε έκπληξη για τον ίδιο!

 

Βέβαια ο 33χρονος αναβάτης της Yamaha έσπευσε να συμπληρώσει ότι είναι άλλο πράγμα να κάνεις έναν γρήγορο γύρο και άλλο να είσαι σταθερός σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα.

 

«Για εμάς είναι μια αρκετά μεγάλη έκπληξη. Το έλεγα από την αρχή ότι εδώ έχουμε μια καλή βάση, η μοτοσυκλέτα είναι ισορροπημένη και ο κινητήρας δουλεύει καλά».

 

«Μπορεί η μοτοσυκλέτα να τα έχει πάει καλά σε άλλα Πρωταθλήματα, αλλά αυτό που χρειάζεται εδώ, στην κορυφή των SBK, είναι πολύ διαφορετικό».

 

Ο άνθρωπος που κατάφερε να πάρει τον Τίτλο του Πρωταθλητή το 2014 από τον Sykes, πρόσθεσε ότι υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης για τη μοτοσυκλέτα του.

 

«Αυτή η πίστα είναι διαφορετική και στο παρελθόν έχει αφήσει ανοιχτά περιθώρια για ευκαιρίες, ειδικά στον ένα γύρο».

 

«Μ’ αρέσει που έχουμε ένα πολύ δυνατό πλαίσιο, μια μοτοσυκλέτα που στρίβει πάρα πολύ καλά και τις αρέσει στις στροφές, ειδικά όταν η ταχύτητα είναι μεγάλη όπως εδώ».

 

«Αύριο όμως θα είναι μια διαφορετική ιστορία. Έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα και πολλά περιθώρια βελτίωσης».

 

Μιλώντας για βελτίωση, ο Guintoli επισήμανε ότι έχει βρει μια καλή βάση και ότι χρειάζεται μόνο κάποιες μικρές «....αλλαγές για το ρυθμό».

 

«Αύριο στον αγώνα θα φανούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά μας. Έχουμε μια δυνατή βάση και μπορούμε να στραφούμε προς τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε».

Επόμενο άρθρο »

Επιβεβαίωση για Sykes

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Phillip Island ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα