• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Η Ducati είναι απειλή
Για τον Τίτλο φέτος!
Νέα 23/03/2016 - 09:55

Οι δυο Ducati έκαναν πολύ καλή εμφάνιση το Σ/Κ στο Qatar, με τον μεν Iannone να πέφτει στην αρχή του αγώνα, τον δε Dovizioso όμως να μένει σταθερά κοντά στους πρώτους και με καλούς χρόνους ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

 

Όταν ρώτησαν τον Rossi αν θεωρεί την Ducati απειλή για το φετινό Πρωτάθλημα, ο Ιταλός θρύλος που πήρε την 4η θέση στον αγώνα αποκρίθηκε: «Γιατί όχι;»

 

«Η Ducati είναι πολύ δυνατή. Ήταν γρήγορη από την αρχή μέχρι το τέλος. Έχουν, όπως γνωρίζουμε, μια πολύ καλή τελική αλλά είναι και στις στροφές πολύ γρήγοροι».

 

«Θεωρώ ότι και ο Iannone, αν δεν είχε την πτώση, θα ήταν μαζί μας μέχρι το τέλος του αγώνα».

 

Στη συνέχεια εξέφρασε τη γνώμη του ότι ο φετινός αγώνας στο Qatar δεν ήταν το ίδιο καλός με τον περσινό, όταν και είχε καταφέρει να επικρατήσει του Dovizioso με διαφορά κάτω από δυο δέκατα!

 

«Ελπίζω να έχουμε μάχες. Ενδεχομένως πέρυσι να ήταν καλύτερος ο αγώνας, μιας και είχε περισσότερες προσπεράσεις. Φέτος ήμασταν ο ένας πίσω από τον άλλον».

 

Όσο για τα ελαστικά της Michelin και την καταπληκτική δουλειά που κάνουν ήδη από τον πρώτο αγώνα;

 

«Ειλικρινά ο ρυθμός που είχαμε ήταν έκπληξη για μένα. Ήταν καταπληκτικός και αυτό σημαίνει ότι η Michelin έχει κάνει τρομερή δουλειά».

 

«Επίσης δείχνει ότι και τα ηλεκτρονικά έχουν βελτιωθεί».

Επόμενο άρθρο »

Επέστρεψε σπίτι του ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Οι προσδοκίες ήταν πολύ υψηλές!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα