• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TOSELAND: Πίεση, για να διατηρήσει τη θέση του στα ΜotoGP.
O Βρετανός παραδέχεται ότι πρέπει να προσπαθήσει πολύ, αν θέλει να παραμείνει στα MotoGP για το Πρωτάθλημα του 2010.
Νέα 13/08/2009 - 13:25

Ο αναβάτης της Monster Yamaha Tech 3, James Toseland είχε καλή διάθεση την Τετάρτη στη Βιέννη, στην εκδήλωση που έγινε στην Αυστριακή πρωτεύουσα, πριν το Grand Prix της Τσεχίας. Παρόλα αυτά, παραδέχτηκε ότι πρέπει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο Donington, αν θέλει να έχει πιθανότητες να διατηρήσει τη θέση του στα MotoGP.

 

Ο Toseland, πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του επίδοση, μια έκτη θέση, στον αγώνα της πατρίδας του πριν από δύο εβδομάδες, αλλά βρίσκεται δωδέκατος στο Πρωτάθλημα, και πρέπει να σημειώσει σημαντική πρόοδο στους επόμενους αγώνες, αν θέλει να πείσει τη διοίκηση της Yamaha να τον κρατήσει.

 

“Δεν ήθελα αυτή τη θερινή διακοπή. Προτιμούσα να συνεχίσω απευθείας από το Donington στο Brno για να διατηρήσω το ρυθμό μου. Έκανα κακό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα, με πτώσεις και τραυματισμούς, και είναι πολύ ευχάριστο να βλέπω ότι τα πράγματα τώρα βελτιώνονται. Χρειάζομαι αυτή τη βελτίωση για να διατηρήσω τη δουλειά μου στα MotoGP”, δήλωσε ο Βρετανός.

 

Σχετικά με τον αγώνα του Brno, ο Toseland δήλωσε:“Στο Brno, η μοτοσυκλέτα πάντα φαίνεται να πηγαίνει αργά, επειδή η πίστα είναι τόσο γρήγορη και τόσο φαρδιά. Είναι πολύ διαφορετική από το Donington. Πρόκειται για μια πραγματική “πίστα αναβατών” (riders track, όπως είπε ο Toseland).”

 

Στο μεταξύ, λόγω της όμορφης ατμόσφαιρας που είχε δημιουργηθεί στο κέντρο της Βιέννης, δήλωσε: “Οι άνθρωποι εδώ, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι καθημερινή μέρα, δείχνουν απίστευτο ενδιαφέρον. Το Brno έχει επίσης θερμό κοινό. Έχω βρεθεί εκεί τόσο στα Superbikes όσο και στα MotoGP, και πραγματικά είναι πολύ εκδηλωτικοί, οπότε είναι ένα όμορφο μέρος για να αγωνίζεσαι.”

Επόμενο άρθρο »

LCR Playboy Honda replica Fireblade

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Επίσκεψη στη Βιέννη.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα