• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΤECH 3 YAMAHA: Ενδιαφέρον για Crutchlow.
Η δορυφορική ομάδα της Yamaha εξετάζει την περίπτωση του Cal Crutchlow.
Νέα 14/08/2009 - 02:53

O επικεφαλής της Tech 3 Yamaha, Herve Poncharal δήλωσε ότι ανυπομονεί να συναντήσει το ανερχόμενο αστέρι, Cal Crutchlow, για να συζητήσουν ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών στη νέα κατηγορία Moto2, το 2010.

 

Ο Βρετανός που ηγείται του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Supersport αναμένεται να επισκεφτεί το Grand Prix του Brno, αυτό το σαββατοκύριακο. Ο Poncharal, που θα κατεβάσει ομάδα δύο αναβατών στην νεοσύστατη Moto2, την επόμενη χρονιά, δήλωσε ότι θέλει να συζητήσει τα σχέδιά του με τον Crutchlow.

 

Ο Βρετανός δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να εξασφαλίσει μια θέση στο Πρωτάθλημα Superbike την επόμενη χρονιά, αλλά επίσης, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην κατηγορία Moto2. Πάντως, φημολογείται από διάφορους κύκλους, ότι ο Crutchlow έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Fausto Gresini, για συμβόλαιο στην Moto2.

 

Ο Poncharal από την πλευρά του δήλωσε: "Θέλω να συναντηθώ μαζί του και να μάθω ποιες είναι οι σκέψεις του για την καινούρια χρονιά." Η Tech 3 σχεδιάζει αυτό τον καιρό τη μοτοσυκλέτα της για την κατηγορία Moto2, στη Γαλλία. Το ψαλίδι έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ και ο σχεδιασμός του πλαισίου βρίσκεται κοντά στο τέλος του.

 

Η ομάδα ήδη συζητάει με τον Bradley Smith, αλλά και μια συμφωνία με τον Crutchlow θα ήταν λογική, με δεδομένο ότι είναι ήδη αναβάτης της Yamaha και έχει προσωπικό σπόνσορα την Monster. Ο Αμερικανός γίγαντας των energy drinks είναι επίσης χορηγός των James Toseland και Colin Edwards, της ομάδας Tech 3 Yamaha στα MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

REPSOL HONDA: Δοκιμάζουν αναρτήσεις.

« Προηγούμενο άρθρο

LCR Playboy Honda replica Fireblade

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα