• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Δεν ένιωθα δυνατός
Σε μια πίστα που στέγνωνε, έμεινε στην 6η θέση
Νέα 19/07/2016 - 09:59

Η δυνατή βροχή έπεφτε από το πρωί της Κυριακής στο Sachsenring της Γερμανίας, με τον Dani Pedrosa όμως να μην φαίνεται να προβληματίζεται ιδιαίτερα!

 

Ο Ισπανός, με το έξτρα μαλακό μπροστινό ελαστικό της Michelin, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο ζέσταμα, δείχνοντας ιδιαίτερα δυνατός για τον αγώνα.

 

Όμως η βροχή δεν συνεχίστηκε και σταδιακά η Γερμανική πίστα στέγνωνε, με αποτέλεσμα ο Dani να μην έχει την ίδια αυτοπεποίθηση με το έξτρα μαλακό ελαστικό.

 

Μπαίνοντας στα pits και αλλάζοντας ελαστικά, ο Pedrosa επανήλθε στον αγώνα από την ένατη θέση.

 

Αφού ζέστανε τα νέα ελαστικά του και απέκτησε εμπιστοσύνη μ’ αυτά, κυνήγησε και πέρασε τους Valentino Rossi και Hector Barbera για να πάρει αυτός την 6η θέση.

 

«Δεν ένοιωθα σούπερ δυνατός στο βρεγμένο... όχι όπως στο ζέσταμα. Είχα φορέσει το έξτρα μαλακό μπροστά, αλλά δεν περίμενα να στεγνώσει τόσο γρήγορα η πίστα».

 

«Προσπάθησα να κρατήσω σταθερό ρυθμό και να μην κάνω λάθη. Δυστυχώς μετά την αλλαγή και μέχρι να ζεστάνω τα ελαστικά, η αίσθησή μου στο στεγνό δεν ήταν καλή».

 

«Κατάφερα όμως να κάνω μερικές προσπεράσεις και να πάρω την 6η θέση. Θα ήθελα κάτι καλύτερο βέβαια, όμως τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για τους επόμενους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Το βάθρο ήταν δικό μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Νόμιμη η αλλαγή μοτό του Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα