• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
REPSOL HONDA: Ανανεώνει χορηγίες!
Ανανεώνονται οι συμφωνίες χορηγίας με τον Ισπανικό γίγαντα.
Νέα 14/08/2009 - 10:49

Με τη συνέχεια του πρωταθλήματος στο Brno, ξεκινούν και οι μεταγραφικές κινήσεις για την επόμενη χρονιά. Ήδη ο Alvaro Bautista και ο Hector Barbera αναμένονται να ανακοινώσουν την υπογραφή των συμβολαίων τους με τη Suzuki και την Aspar Ducati αντίστοιχα, αλλά τα σημερινά νέα φαίνονται να είναι πολύ πιο καυτά.

 

Το Ισπανικό website Solo Moto, αναφέρει ότι η ομάδα της Repsol Honda οριστικοποιεί τις ανανεώσεις των χορηγιών της, αυτό το σαββατοκύριακο. Ο πρόεδρος του HRC, Tetsuo Suzuki λέγεται ότι θα μεταβεί στο Brno, για ανανέωση της συμφωνίας με τον Ισπανικό πετρελαϊκό γίγαντα, για τα δύο επόμενα χρόνια.

 

Η Repsol συνεργάζεται με την εργοστασιακή ομάδα της Honda από το 1995 πολύ στενά, και έχει συνδέσει το όνομά τις με αμέτρητες επιτυχίες. Η συμφωνία βάζει τέλος σε αρκετές συζητήσεις. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ακούστηκε ότι η Repsol σκεφτόταν να αποσύρει τη χορηγία της στο HRC, διότι η Honda για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αδυνατούσε να παρουσιάσει μια πραγματικά ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα.

 

Ο Ισπανικός γίγαντας επιθυμεί διακαώς έναν Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή, αλλά μετά τη μετάβαση στα 800cc, η Honda δυσκολεύεται πολύ να αποδώσει. Στους τελευταίους αγώνες υπάρχει σαφής βελτίωση και μάλλον αυτό έπεισε τη Repsol να επεκτείνει τη συνεργασία της.

Επόμενο άρθρο »

ΒRNO: Σφραγίστηκαν οι κινητήρες.

« Προηγούμενο άρθρο

DUCATI: Απορρίπτει τις διάφορες φήμες για τον Stoner.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα