• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DUCATI: Απορρίπτει τις διάφορες φήμες για τον Stoner.
Κατηγορηματική διάψευση από τον Livio Suppo.
Νέα 14/08/2009 - 10:16

Το αφεντικό της Ducati, Livio Suppo διαψεύδει κατηγορηματικά τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν στα paddοck του Brno, σχετικά με την απουσία του Casey Stoner.

 

Από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε ότι ο Αυστραλός θα απουσιάσει τουλάχιστον από τους τρεις επόμενους αγώνες, οι φήμες και παραφιλολογίες για το μέλλον του Stoner έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται με ρυθμό πυρκαγιάς. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο αναβάτης της Ducati δεν πρόκειται να επιστρέψει μέχρι την έναρξη του επόμενου Πρωταθλήματος, ενώ κάποιοι ακολουθούν πιο πικρό τόνο, κάνοντας λόγο για αποχώρησή του από την Ducati. Μια άλλη φήμη υποστηρίζει ότι η απόσυρση του Αυστραλού σχετίζεται με την απώλεια ενδιαφέροντος για τους αγώνες, από μέρους του.

 

Ο Suppo αρνήθηκε κατηγορηματικά όλες αυτές τις φήμες, από το garage της Ducati στο Brno: “Δεν περιμέναμε ο Casey να σταματήσει όταν φύγαμε από το Donington Park, όμως όταν επέστρεψε στην Αυστραλία, ήταν αδύνατο να συνεχίσει εξ αιτίας της σωματικής του κατάστασης. Μιλώντας με το γιατρό του και κάνοντας επιπλέον εξετάσεις, συζητήσαμε αρκετά, και αποφασίσαμε ότι εφόσον δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν μπορεί να αγωνιστεί. Προφανώς, ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά μίλησα μαζί του, και έχει μεγάλο κίνητρο να επιστρέψει. Πραγματικά, νιώθω ότι ο Casey το θέλει πολύ."

 

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αγωνίζεται για εμάς και την επόμενη χρονιά. Ξέρω ότι αυτή την περίοδο κυκλοφορούν πολλές φήμες. Ο Casey θέλει να επιστρέψει, είναι χαρούμενος στην Ducati, και αυτό θα αποδειχτεί περίτρανα. Δεν έχουν νόημα αυτές οι συζητήσεις και θα το αποδείξουμε", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

REPSOL HONDA: Ανανεώνει χορηγίες!

« Προηγούμενο άρθρο

REPSOL HONDA: Δοκιμάζουν αναρτήσεις.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα