• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BRNO live: Και τώρα οι δύο τους!
Kαι ο Jorge Lorenzo και ο Valentino Rossi είναι κρυωμένοι!
Νέα 14/08/2009 - 17:56

 

Η μονομαχία που άρχισε από τον πρώτο φετινό αγώνα, συνεχίζεται σε υψηλό επίπεδο τώρα στον 11ο και μάλιστα χωρίς να φαίνεται ότι κάποιος άλλος μπορεί να διαταράξει την ισορροπία που έχει διαμορφωθεί, αφού ο κυριότερος αντίπαλός τους είναι εκτός παιχνιδιού και οι υπόλοιποι βρίσκονται αρκετά μακριά!

 

Μιλάμε βέβαια για τους δύο μονομάχους της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha, που κυριάρχησαν με εντυπωσιακό τρόπο στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές. Μάλιστα και ο Jorge Lorenzo και ο Valentino Rossi είναι κρυωμένοι!

Ο Ισπανός «άρπαξε» το κρύωμα προχθές στην Βιέννη, στη διάρκεια εκδηλώσεων για την προβολή του αγώνα, στη γειτονική Αυστρία και ο Ιταλός μάλλον από τις διακοπές του στο Λος Άντζελες. Αυτό δεν τους εμπόδισε να είναι οι μόνοι δύο που κατέβηκαν κάτω από το 1:57’’ στη 2η μεγαλύτερη πίστα του πρωταθλήματος και κάτω από το περσινό ρεκόρ πίστας του απόντα Stoner.

"Eγώ το έκανα αυτό", φαίνεται να λέει ο Edwards!
"Eγώ το έκανα αυτό", φαίνεται να λέει ο Edwards!

Μάλιστα ο Lorenzo με 1:56.595 με λάστιχα αγώνα, είναι σχετικά κοντά και στον απόλυτο χρόνο πίστας, που έκανε ο Rossi το 2006 με τα μαλακά λάστιχα δοκιμών και τα 990 κυβικά τότε.

 

Όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί είναι ένα δευτερόλεπτο πίσω, με τον Pedrosa να μειώνει ελάχιστα τη διαφορά στο τέλος, με τη μεγαλύτερη τελική - όπως συνήθως – στα 297.7 χλμ./ώρα.

Κοντά του ο Colin Edwards με προβλήματα με το μπροστινό του που του ανοίγει τη γραμμή και πίσω του άλλες δύο Honda με τους Dovizioso, Elias και την πρώτη Ducati να είναι αυτή του Kallio στα χρώματα της Marlboro Ducati, αντικαθιστώντας τον Stoner για τους επόμενους τρεις αγώνες.

Ο Kallio δέχεται τα φώτα της δημοσιότητας, ως αντικαταστάτης του Stoner
Ο Kallio δέχεται τα φώτα της δημοσιότητας, ως αντικαταστάτης του Stoner

 

O De Angelis ήταν και πάλι ο ταχύτερος «δορυφορικός», ενώ ο Capirossi έσωσε κάπως την τιμή της Suzuki στην 9η θέση. Τη δεκάδα συμπλήρωσε ο εκπληκτικός Marco Melandri.

 

Ανταπόκριση: Δημήτρης Διατσίδης

Επόμενο άρθρο »

BRNO live: O Pedrosa στην Honda, μέσω Suzuki!

« Προηγούμενο άρθρο

ΒRNO: Πρώτος ο Barbera στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, για τα 250cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα