• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BRNO live: O Pedrosa στην Honda, μέσω Suzuki!
O Tetsuo Suzuki του HRC ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τους Pedrosa και Dovizioso
Νέα 14/08/2009 - 22:31

 

O Tetsuo Suzuki ο νέος πρόεδρος του HRC ανακοίνωσε σήμερα το πρωί την ανανέωση του συμβολαίου του HRC με τους Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso, για 2 ακόμη χρόνια!

 

Ο 50χρονος Suzuki που είναι συγχρόνως και Διευθύνων Σύμβουλος του Honda R&D και του Motorcycle R&D Centre, τριπλοθεσήτης δηλαδή, έχει σπουδάσει την Τέχνη της επιστήμης και της τεχνολογίας, όπως και Μηχανολόγος Μηχανικός, ενώ είναι στην οικογένεια της Honda από το 1983. Από το 2000 μπήκε και στο HRC, ως αρχηγός του πρότζεκτ της VTR1000SPW, της πρώτης αγωνιστικής Honda V-Twin.

 

Aπό τον Απρίλιο που έχει αναλάβει την προεδρία, πολλά έχουν αλλάξει, κυρίως στη φιλοσοφία του HRC, όπως είχαμε την ευκαιρία να καταλάβουμε και από την πρόσφατη συνέντευξη με τον αντιπρόεδρο.

Τώρα ο Πρόεδρος ήλθε στην πίστα, για να δώσει πολλές εξηγήσεις και να βάλει μερικά πράγματα στη θέση τους.

 

1. Ανανέωσε τα δύο συμβόλαια που προαναφέραμε, δίνοντας βάση και στην ιστορία των δύο οδηγών που είναι πιστοί στην Honda από τα 125, γεγονός που έπαιξε ρόλο, όπως είπε.

2. Παραδέχτηκε τις διαπραγματεύσεις με τον Lorenzo και ότι το θέμα δεν έληξε οριστικά!

3. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχουμε 7 Honda του χρόνου στη σχάρα εκκίνησης. (Πιστεύουμε ότι μια 2η μοτοσυκλέτα στην Scot για τον Aoyama είναι μια πιθανότητα).

4. Τόνισε ότι ο Simoncelli έχει συμβόλαιο με τον Gresini και όχι με το HRC, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι δεδομένο ότι θα έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, όπως φέτος ο Elias.

5. Δεν θα γίνουν περικοπές στο μπάτζετ του HRC.

6. Θα εξεταστεί η περίπτωση να υπάρξουν διαθέσιμοι κινητήρες Honda για leasing σε ομάδες που θέλουν να αναπτύξουν τα δικά τους πλαίσια.

Επόμενο άρθρο »

KALLIO: Πρώτη εμπειρία από την εργοστασιακή Ducati.

« Προηγούμενο άρθρο

BRNO live: Και τώρα οι δύο τους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα