• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KALLIO: Πρώτη εμπειρία από την εργοστασιακή Ducati.
Ο Φινλανδός έβδομος ταχύτερος στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής.
Νέα 15/08/2009 - 08:47

Αντικαθιστώντας τον Casey Stoner, στην ομάδα Marlboro Ducati για τους τρεις επόμενους αγώνες, ο Mika Kallio έχει μια μεγάλη ευακιρία να αποδείξει την αξία του. Πράγματι, ο Φινλανδός δείχνει πολύ δυνατός πάνω στην εργοστασιακή Ducati, πραγματοποιώντας τον έβδομο ταχύτερο χρόνο στα ελεύθερα χρονομετρημένα της Παρασκευής.

 

Συνοψίζοντας τι συνέβη, ο Kallio δήλωσε: “Βασικά, όλα πήγα καλά. Τερματίσαμε στη δεκάδα και αυτό είναι εξαιρετικό για εμένα, διότι όλη τη χρονιά είχαμε προβλήματα στις δοκιμές της Παρασκευής. Τώρα όλα κύλησαν ομαλά και ήρθα έβδομος. Είναι πολύ σημαντικό, διότι πριν την εμφάνισή μου ήμουν φοβερά νευρικός.”

 

Ερωτηθείς για τη διαφορά της εργοστασιακής Desmosedici από την δορυφορική της Pramac, ο Kallio απάντησε: “Δε φαίνονται να υπάρχουν μεγάλες διαφορές και γι' αυτό το λόγο μπόρεσα να προσαρμοστώ εύκολα στη μοτοσυκλέτα του Casey. Ίσως υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές, αλλά τίποτα φοβερό και όλα ήταν εντάξει. Γνώριζα την ομάδα από πριν, μου αρέσει, οπότε δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Τώρα μένουν τρεις αγώνες όπου θα προσπαθήσω να δείξω το ταλέντο και τις ικανότητές μου.”

 

“Αντιμετωπίσαμε κάποια μικρά προβλήματα, κυρίως με την πρόσφυση στη αριστερή πλευρά, και χρειάζεται να βρούμε λύσεις. Στους πρώτους γύρους ήμουν πολύ τρομαγμένος αλλά το διασκέδασα, και τώρα απλά πρέπει να συγκεντρωθώ εν όψει του αγώνα”, ολοκλήρωσε ο Kallio.

Kallio 2
Kallio 2

Επόμενο άρθρο »

PASINI: Δοκιμάζει τη μοτοσυκλέτα της Pramac Racing.

« Προηγούμενο άρθρο

BRNO live: O Pedrosa στην Honda, μέσω Suzuki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα