• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BRNO: Έκπληξη από τον Espargaro, στο δεύτερο σκέλος των δοκιμαστικών για τα 125cc.
Ταχύτερος ο Ισπανός.
Νέα 15/08/2009 - 09:33

Ο αναβάτης της Derbi Racing, βρέθηκε στην πρώτη θέση των ελεύθερων δοκιμαστικών του Σαββάτου για τα 125cc, με ταχύτερο χρόνο 2’08.387.

 

Ο Ισπανός πραγματοποίησε ένα δυνατό γύρο στο τέλος του session, και βρέθηκε 0.3 δευτερόλεπτα ταχύτερος από το δεύτερο, Julián Simón. Ο Simón στοχεύει να πάρει την επόμενη νίκη του αυτό το σαββατοκύριακο, με σκοπό να διευρύνει ακόμα περισσότερο το βαθμολογικό του προβάδισμα για τον τίτλο.

 

Πάντως, σίγουρα θα αντιμετωπίσει πίεση από τους team mates του, Bradley Smith και Sergio Gadea, που βρέθηκαν τρίτος και έβδομος ταχύτερος το πρωί του Σαββάτου.

 

Ελπίδες για το βάθρο έχουν επίσης οι Nico Terol (Jack & Jones) και Andrea Iannone (Ongetta I.S.P.A.) που βρέθηκαν, τέταρτος και έκτος αντίστοιχα, με πέμπτο το Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), με αυτό το γκρουπ να κάνει χρόνο ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον all Espargaró.

 

Ο Joan Olivé, ο έμπειρος team mate του Espargaró, με τους Sandro Cortese (Ajo Interwetten) και Jonas Folger (Ongetta I.S.P.A.) έκλεισαν την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

BRNO live: Jorge – Dani στις Ελεύθερες 2

« Προηγούμενο άρθρο

PASINI: Δοκιμάζει τη μοτοσυκλέτα της Pramac Racing.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα