• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BRNO live: Jorge – Dani στις Ελεύθερες 2
To ισπανικό δίδυμο των Lorenzo – Pedrosa, έλαμψε στις πρωινές Ελεύθερες Δοκιμές 2
Νέα 15/08/2009 - 11:14

 

To ισπανικό δίδυμο των Lorenzo – Pedrosa, έλαμψε στις πρωινές Ελεύθερες Δοκιμές 2, με τον οδηγό της Honda να ακολουθεί στο ξεκίνημα των δοκιμών τον οδηγό της Yamaha και να μαθαίνει γραμμές, κάτι που σχολιάστηκε από την ομάδα του.

Έτσι ο οδηγός από τη Μαγιόρκα δεν ξανα-άφησε κάποιον να τον ακολουθεί και επικεντρώθηκε στο να βελτιώσει και άλλο τους χρόνους του.

 

Τελικά με τα σκληρότερα λάστιχα πέτυχε ένα εντυπωσιακό 1:56.331, ενώ δεν πρόλαβε να ζεστάνει ικανοποιητικά το μαλακό πίσω λάστιχο που έβαλε στους 2 τελευταίους γύρους ώστε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το χρόνο αυτό και ενδεχομένως να σπάσει και το απόλυτο ρεκόρ πίστας που έχει ο Rossi από το 2006, με 1:56.191.

 

Ο Dani Pedrosa με τη σειρά του, φαίνεται ότι πήρε το καλύτερο από το νέο ψαλίδι που δοκίμασε και έβαλε φτερά στα πόδια του με την ανανέωση του συμβολαίου του και κατέβασε 1.1’’ από το χθεσινό του χρόνο!!

Ο Dani χαρούμενος με την εξέλιξη του συμβολαίου του
Ο Dani χαρούμενος με την εξέλιξη του συμβολαίου του

 

Ο Valentino Rossi, παρά το ότι προσπάθησε πάρα πολύ, δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από τον ομόσταυλο Lorenzo, που από αυτόν τον αγώνα έχουν ακριβώς τον ίδιο κινητήρα.

 

Τους τρεις πρώτους ακολούθησε μόνο ο Colin Edwards που βελτίωσε και αυτός σημαντικά το χρόνο του και δείχνει πολύ δυνατός, μετά τη 2η θέση που πήρε στο Donington.

 

O Loris Capirossi και η Suzuki του με νέο κινητήρα και νέο πλαίσιο έδειξε φοβερά ανταγωνιστική και με 1.2’’ κάτω σε σχέση με χτες, πήρε την 5η θέση, μπροστά από έναν δυναμικό Toni Elias που θέλει να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στα ΜotoGP, ειδικά σήμερα μετά την ανακοίνωση ότι η ομάδα του Gresini έκλεισε τη σύνθεσή της για το 2010.

Ο Dovi προτίμησε το παλιό ψαλίδι στη μια μοτοσυκλέτα του
Ο Dovi προτίμησε το παλιό ψαλίδι στη μια μοτοσυκλέτα του

 

Ο Andrea Dovizioso που δοκίμασε το νέο ψαλίδι, αλλά χρησιμοποίησε και το παλιό, έμεινε στην 7η θέση, μπροστά από την πρώτη Ducati που ήταν αυτή του Kallio, στην 8η θέση, με τον Hayden 10ο.

Ανάμεσά τους ο De Angelis που και αυτός μένει χωρίς θέση προς το παρόν, αφού ο 11ος Marco Melandri πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού επιτέλους ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα είναι οδηγός της Gresini Honda για το 2010.

To νέο ψαλίδι προτίμησε ο Dani στις Ε.Δ.2
To νέο ψαλίδι προτίμησε ο Dani στις Ε.Δ.2

Επόμενο άρθρο »

ΜELANDRI: Επιβεβαιώνεται η επιστροφή του στη Honda Gresini, για το 2010.

« Προηγούμενο άρθρο

BRNO: Έκπληξη από τον Espargaro, στο δεύτερο σκέλος των δοκιμαστικών για τα 125cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα