• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΜELANDRI: Επιβεβαιώνεται η επιστροφή του στη Honda Gresini, για το 2010.
Ο Ιταλός επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Νέα 15/08/2009 - 11:15

Ο Ιταλός αστέρας, Marco Melandri, επιστρέφει στην ομάδα της Honda Gresini, όπου αγωνιζόταν για τρία χρόνια, μετά από ανακοίνωση του Fausto Gresini, στο Brno το πρωινό του Σαββάτου.

 

Ο Melandri, δεύτερος στο Πρωτάθλημα με τη Honda Gresini το 2005, έχει κερδίσει πέντε αγώνες με αυτή την ομάδα, και έχει τερματίσει 17 φορές στο βάθρο, από το 2005 μέχρι το 2007. Μετά τη μέτρια περσινή του χρονιά με την εργοστασιακή Ducati, ο Melandri πέρασε στο στρατόπεδο της Hayate Racing, και οδηγεί με μεγάλη επιτυχία τη μοτοσυκλέτα της Kawasaki, η οποία υπολείπεται αισθητά σε εξέλιξη.

 

Οι φετινές του επιδόσεις, εντυπωσίασαν τον Gresini, ο οποίος αποφάσισε να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της δορυφορικής ομάδας της Honda. “Είμαστε πολύ υπερήφανοι και ικανοποιημένοι, που ο Marco θα είναι και πάλι μαζί μας”, είπε ο Gresini. “Πάντα πίστευα στις δυνατότητές του, και έχουμε μεγάλο κίνητρο να αξιοποιήσουμε το ταλέντο του, αλλά και τις εμπειρίες που έχει συλλέξει από τα χρόνια που αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο, και τις ομάδες με τις οποίες έχει συμμετάσχει. Ο Melandri είναι μεγάλο μέρος της ιστορίας αυτής της ομάδας. Είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα κατά τη συνεργασία μας, και αναπτύξαμε αμοιβαίο σεβασμό και φιλία.”

 

“Με τον Simoncelli και τον Melandri μαζί στη μεγάλη κατηγορία και τη San Carlo σα βασικό χορηγό έχουμε αμιγώς ιταλική γεύση στην ομάδα μας. Δε θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Toni Elias ή τον Alex de Angelis, αλλά μετά τη δύσκολη αρχή του πρωταθλήματος, χάρις στην εξαιρετική δουλειά όλων, σημειώσαμε καλές επιδόσεις και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Εύχομαι και στους δύο αναβάτες μας να βρουν καλές προτάσεις, για να συνεχίσουν στα MotoGP”, ολοκλήρωσε ο αρχηγός της Ιταλικής ομάδας.

Επόμενο άρθρο »

BRNO: Σταθερός ο Barbera!

« Προηγούμενο άρθρο

BRNO live: Jorge – Dani στις Ελεύθερες 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα