• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BRNO: Ο Ιannone παίρνει την pole position στα 125cc.
Πρώτος ο Ιταλός στις κατατακτήριες δοκιμές.
Νέα 15/08/2009 - 13:51

Ο Andrea Iannone, που ξεκίνησε το Πρωτάθλημα του 2009 με δύο νίκες, αλλά μετά παρουσίασε αστάθεια, έχει την ευκαιρία να διορθώσει τα πράγματα στον αυριανό αγώνα των 125cc. Ο Ιταλός κατάφερε στο Brno να πάρει τη δεύτερη φετινή του pole position.

 

O αναβάτης της Ongetta ISPA έκανε χρόνο 2’08.171, στο δωδέκατο από 14 γύρους και αύριο θα ηγηθεί του αγώνα στη μικρή κατηγορία, μπροστά από τον Nico Terol (Jack & Jones), που ήταν 0.3δευτερόλεπτα πιο αργός. Τρίτος βρέθηκε ο Γερμανός Sandro Cortese (Ajo Interwetten) και τέταρτος ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος, Julian Simón (Bancaja Aspar).

 

Πέμπτος θα ξεκινήσει ο team mate του Simon, Bradley Smith, που έκανε ταχύτερο γύρο 0.786 δευτερόλεπτα πό τον πρώτο. Ακολουθούν οι Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), Sergio Gadea και Pol Espargaró (Derbi Racing), στη δεύτερη σειρά εκκίνησης.

 

Ο Marc Márquez (Red Bull KTM) έκανε απογοητευτική εμφάνιση, και βρέθηκε στην 20η θέση του grid, ενώ ο ομόσταβλός του, Cameron Beaubier θα χάσει τον αυριανό αγώνα λόγω του τραυματισμού που υπέστη στα πρωινά δοκιμαστικά.

Επόμενο άρθρο »

BRNO live: Ο Rossi πτώση και pole position!

« Προηγούμενο άρθρο

BRNO: Σταθερός ο Barbera!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα