• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BRNO live: Ο Rossi πτώση και pole position!
Tο μεγάλο φαβορί για αύριο ΔΕΝ είναι ο Rossi, αλλά ο 2ος Lorenzo!
Νέα 15/08/2009 - 15:13

 

Παρά το ότι στην τελευταία του προσπάθεια για βελτίωση του χρόνου του είχε μια σχετικά ανώδυνη πτώση, ο Valentino Rossi πήρε την 3η του συνεχόμενη pole position – την 5η φέτος! Μάλιστα με νέο απόλυτο ρεκόρ πίστας, κάτι που φαινόταν πολύ δύσκολο να γίνει πριν τον αγώνα, με δεδομένο ότι όλοι οι κατασκευαστές μείωσαν λίγο την ιπποδύναμη, λόγω του νέου κανονισμού των 5 κινητήρων ανά οδηγό (ανά συμμετοχή), μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος.

Ο Rossi χρησιμοποίησε το μαλακότερο από τα πίσω ελαστικά του για να πετύχει το ρεκόρ αυτό.

Εδώ να σημειώσουμε ότι το μεγάλο φαβορί για αύριο ΔΕΝ είναι ο Rossi, αλλά ο 2ος Lorenzo!

O Ισπανός σημείωσε μόλις 50 χιλιοστά μεγαλύτερο χρόνο, αλλά με το σκληρό λάστιχο του αγώνα και μάλιστα είχε μια σειρά πολύ γρήγορων γύρων με το λάστιχο αυτό και μια προσπάθεια στο τέλος που θα μπορούσε να βελτιώσει το χρόνο του, η οποία «κόπηκε» άδοξα στην τελευταία στροφή από τον Kallio που πήγαινε για το δικό του καλό χρόνο και άθελα έκλεισε τον Jorge.

Ο Dani Pedrosa με τη σειρά του συμπληρώνει την πρώτη σειρά της εκκίνησης, αλλά η σταθερότητά του με το σκληρό λάστιχο του αγώνα, τον φέρνει κοντά στον Rossi, γεγονός που δεν αποκλείει μια σκληρή μάχη για τη 2η θέση!

 

Συνεχίζει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις ο Toni Elias, ο «άνεργος» με το εντυπωσιακότερο οδηγικό στυλ, που αποδεικνύει ότι αξίζει και με το παραπάνω μια θέση σε μια ομάδα του 2010. ο μικρόσωμος Ισπανός πήρε την 4η θέση, μπροστά από τον Colin Edwards που ήταν ο τελευταίος οδηγός κάτω από το 1:57.

Στην 6η θέση ο Andrea Dovizioso που προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες ρυθμίσεις και να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει το νέο ψαλίδι, όπως ο ομόσταυλός του Pedrosa.

 

O Alex De Angelis έκανε και αυτός ως «άνεργος» του Gresini Team, μια ακόμη καλή εμφάνιση στην 7η θέση, μπροστά από την πρώτη Ducati, που ήταν αυτή του Hayden στην 8η θέση, με τον Kallio 10ο, αφού εντωμεταξύ έπεσε λίγο πριν το τέλος και αναγκάστηκε να πάρει τη 2η μοτοσυκλέτα του.

Ανάμεσα στις 2 «κόκκινες» ιταλίδες η Suzuki του Loris Capirossi, με νέο πλαίσιο και κινητήρα και αρκετά κοντά στην 11η θέση αυτή του Vermeulen.

H 12η θέση του Niccolo Canepa είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τον ίδιο και την ομάδα του.

Επόμενο άρθρο »

BRNO: Ο Simoncelli στην pole position των 250cc.

« Προηγούμενο άρθρο

BRNO: Ο Ιannone παίρνει την pole position στα 125cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα