• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BRNO: Ο Simoncelli στην pole position των 250cc.
Πρώτος ο Ιταλός!
Νέα 15/08/2009 - 16:01

Ο αναβάτης της Metis Gilera, Marco Simoncelli πήρε την πρώτη θέση στη σειρά εκκίνησης, από το διεκδικητή του τίτλου, Hiroshi Aoyama στο τέλος των κατατακτήριων δοκιμών, που πραγματοποιήθηκαν σε άριστες καιρικές συνθήκες.

 

Ο Ιταλός εξασφάλισε την τρίτη φετινή του pole position, στο τέλος του session όταν ο Aoyama είχε την πρωτοπορία με χρόνο 2’01.961.Ο Simoncelli αντεπιτέθηκε στον τελευταίο γύρο, κάνοντας χρόνο 0.35 δευτερόλεπτα ταχύτερο από τον Ιάπωνα.

 

Ο Héctor Barberá ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει την κορυφή, όπως στα ελεύθερα χρονομετρημένα, παραμένοντας τρίτος, 0.453 δευτερόλεπτα από τον Simoncelli, και μόλις μπροστά από τον Debon, που συμπλήρωσε την τετράδα.

 

Η δεύτερη σειρά αποτελείται από τους Mike di Meglio (Mapfre Aspar), Roberto Locatelli (Metis Gilera), Mattia Pasini (Toth Aprilia) και Álvaro Bautista (Mapfre Aspar), ο οποίος ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Simoncelli, και σημείωσε πτώση, χωρίς συνέπειες, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη των κατατακτήριων δοκιμαστικών.

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: "Δεν έχω υπογράψει με την Ηonda!"

« Προηγούμενο άρθρο

BRNO live: Ο Rossi πτώση και pole position!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα