• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: "Δεν έχω υπογράψει με την Ηonda!"
O Ισπανός διαψεύδει την επίσημη ανακοίνωση του HRC.
Νέα 15/08/2009 - 17:30

Η τρίτη θέση του Dani Pedrosa στις κατατακτήριες δοκιμές συνοδεύτηκε από την αναπάντεχη ανακοίνωσή του ότι ΔΕΝ έχει υπογράψει ακόμα καινούριο συμβόλαιο με την ομάδα της Repsol Honda.

 

 

Σε αντίθεση με τα λεγόμενα των ανθρώπων του HRC, ο Ισπανός αναβάτης διευκρίνισε ότι γίνονται διαπραγματέυσεις, όμως οι υπογραφές ακόμα δεν έχουν μπει. Ειδικότερα, ο Pedrosa τόνισε στη συνέντευξη τύπου ότι θα υπογράψει όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες, δημιουργώντας έτσι αρκετές απορίες.

 

Η παράταση αυτή ενδέχεται να σχετίζεται με το μέλλον του Alberto Puig, στην ομάδα της Repsol Honda. Διάφορες φήμες κυκλοφορούν στα paddock σχετικά με την απομάκρυνσή του από το HRC, για την επόμενη χρονιά και πιθανόν, η άρνηση του Dani να υπογράψει να σχετίζεται με αυτά τα γεγονότα. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός αναβάτης διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε σύνδεση της παράτασης αυτής για την υπογραφή των συμβολαίων, με την υπόθεση του Puig, ισχυριζόμενος ότι είναι αποκλειστικά δικό του θέμα.

 

 

Φυσικά, αυτές οι εξελίξεις δίνουν καινούριο ενδιαφέρον στο παρασκήνιο των μεταγραφών και των ανανεώσεων για την εργοστασιακή ομάδα της Honda. 

Pedrosa - Puig
Pedrosa - Puig

Επόμενο άρθρο »

BRNO live: O Lorenzo μπορεί να κάνει τη διαφορά!

« Προηγούμενο άρθρο

BRNO: Ο Simoncelli στην pole position των 250cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα