• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σαν το κέντρο της Ρώμης!
Τόση κίνηση είχε στις κατατακτήριες
Νέα 20/08/2016 - 19:52

Ο Valentino Rossi παρομοίασε την κίνηση που συνάντησε στον τελευταίο του γύρο στις κατατακτήριες, σαν να βρισκόταν σε ώρα αιχμής στο κέντρο της Ρώμης!

 

Λίγο πριν ξεκινήσει τον γρήγορο γύρο του, στη δεύτερη έξοδό του στην πίστα, τον πέρασε ο Marquez και χρειάστηκε να περάσει μετά αυτός τον Ισπανό στην 1.

 

Στην πρώτη του έξοδο βγήκε με το πιο σκληρό ελαστικό μπροστά και έκανε το 1:55.509 που έμελε να είναι και ο καλύτερός του χρόνος.

 

Στη δεύτερη έξοδο φόρεσε το πιο μαλακό μπροστά, αλλά δεν κατάφερε να βρει καθαρή πίστα μπροστά του για να κάνει έναν γρήγορο τελευταίο γύρο!

 

«Δυστυχώς στη δεύτερή μου έξοδο όλοι περίμεναν και κόλλησα στην κίνηση. Ήταν σαν να ήμουν στο κέντρο της Ρώμης! Ήταν μεγάλη καταστροφή».

 

«Προσπάθησα να κάνω έναν καλό γύρο, αλλά μέσα εκεί στην αναμπουμπούλα έπρεπε να παλέψω με τον Pol και τον Marquez και δεν τα κατάφερα».

 

«Περίμενα να περάσω στην ευθεία τον Pol, αλλά εκεί που έκοψα για να έχω πιο γρήγορη έξοδο, δεν ήξερα ότι ο Marquez ήταν πίσω μου».

 

«Νομίζω ότι αυτό ήταν το πρόβλημά μου στον τελευταίο γύρο. Δεν πειράζει όμως, αυτά συμβαίνουν».

 

Όταν τον ρώτησαν για το ποιες νομίζει ότι είναι οι πιθανότητές του για τον αγώνα της Κυριακής, αποκρίθηκε: «Είναι ακόμα εφικτό να παλέψουμε για το βάθρο».

 

«Ακόμα κι αν είμαστε στη δεύτερη σειρά. Θα τα καταφέρουμε αν έχουμε καλό ρυθμό και δεν είμαι τόσο άσχημος (σ.σ. σε ρυθμό)».

 

«Το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι τι θα κάνει ο καιρός, αν θα βρέξει δηλαδή κι αν δεν βρέξει τι θερμοκρασία θα έχει η άσφαλτος».

Επόμενο άρθρο »

Αντέγραψε ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2: Pole για Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα