• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Αβίαστα!
Δεν προσπαθούσα καν!
Νέα 20/08/2016 - 21:39

Μετά από μια πολύ δυνατή παρουσία σήμερα το πρωί στις ΕΔ3, ο Maverick Vinales δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο από την 8η θέση στις κατατακτήριες.

 

«Στην πρώτη έξοδο είχα το σκληρό μπροστά επειδή το είχα στις ΕΔ4 και ήταν οκ, αλλά όταν πήγα να πιέσω είχε ταλαντώσεις».

 

«Έτσι επέστρεψα και έβαλα το μεσαίο και κάτι έγινε όμως εκεί και δεν είχα πίεση στα φρένα και η μοτοσυκλέτα δεν φρέναρε με όλη τη δύναμη».

 

«Ήταν αδύνατον να κάνω κάτι... από τη στιγμή που βγήκα από το box κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Προσπάθησα αλλά παραλίγο να πέσω στην 1 κι έτσι δεν προσπάθησα καν».

 

Χωρίς αυτό το πρόβλημα με τα φρένα, ο Vinales - ο οποίος άλλαξε την προσέγγισή του στις ΕΔ - θεωρεί ότι θα μπορούσε να είχε πάρει την πρώτη σειρά.

 

«Με το δεύτερο ελαστικό είχα την αίσθηση ότι μπορούσα την πρώτη σειρά. Αύριο θα τα δώσουμε όλα. Και στο Le Mans όγδοοι ήμασταν και μετά πήραμε το βάθρο».

 

«Στις ΕΔ4 είχαμε καλό ρυθμό και είμαι χαρούμενος με το πως δουλεύει η μοτοσυκλέτα. Ήμουν άνετα πίσω από τον Valentino».

 

«Το μόνο αρνητικό είναι ότι χάνουμε στην επιτάχυνση. Αλλά κερδίζουμε πολύ στα φρένα και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος. Επίσης ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε καλές προσπεράσεις εδώ».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Περίμενα κάτι καλύτερο

« Προηγούμενο άρθρο

Αντέγραψε ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα