• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Περίμενα κάτι καλύτερο
Δεν ήμουν τόσο καλός με το δεύτερο ελαστικό
Νέα 20/08/2016 - 22:17

Σήμερα το πρωί ο Jorge Lorenzo έγραφε 1:54.791 στις ΕΔ3 και σημείωνε νέο απόλυτο χρόνο στο Brno, με τον Ισπανό άσο να περίμενε ότι θα ήταν ακόμα πιο γρήγορος το απόγευμα.

 

Αντίθετα ήταν ο Marquez αυτός που εντυπωσίαζε στις κατατακτήριες, κατεβάζοντας ένα δευτερόλεπτο το χρόνο του από τις ΕΔ3! Ο Lorenzo δεν πέτυχε καλύτερο χρόνο κι έμεινε δεύτερος.

 

«Μετά το πρωί, όταν κι έκανα αυτό το γρήγορο γύρο και θα πήγαινα πιο γρήγορα αν δεν έβρισκα κίνηση, περίμενα ότι θα ήμουν πιο γρήγορος το απόγευμα».

 

«Όμως η θερμοκρασία ανέβηκε πολύ και με το δεύτερο ελαστικό δεν ήμουν τόσο καλός, παραήμουν επιθετικός».

 

«Φρέναρα πιο αργά και μάλλον άνοιγα πιο πολύ το γκάζι κι έτσι δεν βελτιώθηκα πολύ σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Ο χρόνος του Marc ήταν εντυπωσιακός».

 

«Ήταν πραγματικά πολύ, πάρα πολύ γρήγορος. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο γρήγορος. Ήταν εντυπωσιακό. Ίσως τον βοήθησαν οι οδηγοί μπροστά του...».

 

«Πάντως εμείς σήμερα περιμέναμε την pole αλλά και η δεύτερη θέση είναι πολύ καλή, ξέροντας ότι έχουμε καλό ρυθμό με τα φθαρμένα ελαστικά και δουλέψαμε πολύ για να έχουμε σταθερό ρυθμό στον αγώνα».

 

«Ας δούμε όμως τι μας επιφυλάσσει και ο καιρός αύριο. Αν πάντως δεν βρέξει και ο αγώνας γίνει στο στεγνό, τότε είμαστε προετοιμασμένοι».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Εγώ κι ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Αβίαστα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα