• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Εγώ κι ο Lorenzo
Έχουμε το κάτι παραπάνω!
Νέα 20/08/2016 - 22:47

Ο Andrea Iannone - μετά το τέλος των κατατακτηρίων - κατευθυνόταν προς το γκαράζ της ομάδας του, καθώς δεν πίστευε ότι ο καλός του χρόνος θα τον έβαζε στην 1η σειρά!

 

Έτσι χρειάστηκε να τον ειδοποιήσουν ότι ήταν τρίτος! Ο Ιταλός παραδέχτηκε ότι με τη ζέστη το απόγευμα τα «...πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Έπρεπε να βελτιωθούμε στα φρένα, στην είσοδο, αλλά όταν είσαι στο όριο δεν είναι εύκολο».

 

«Για την ώρα εγώ και ο Jorge έχουμε το κάτι παραπάνω, όμως ο Rossi και ο Marquez είναι κοντά. Θα είναι πολύπλοκος αγώνας, όχι εύκολος όπως η Αυστρία».

 

Τον ρώτησαν ποιο πιστεύει ότι θα είναι το δυνατό του σημείο στον αυριανό αγώνα και απάντησε: «Στους πρώτους γύρους, με τα νέα ελαστικά, δυσκολευόμαστε περισσότερο από τους αντιπάλους μας».

 

«Το δεύτερο μισό του αγώνα, όπως το βλέπω, θα έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εμάς».

 

Και ο Iannone, όπως οι περισσότεροι, επιθυμούν να μην βρέξει αύριο. «Ελπίζω να είναι στεγνός ο αγώνας διότι έχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες. Αντίθετα δυσκολευόμαστε στη βροχή φέτος».

 

«Δεν θέλουμε πάντως να σκεφτόμαστε τη νίκη ή την ήττα. Δεν έχει ουσία. Για την ώρα, όπως είπα, ο Lorenzo κι εγώ έχουμε το κάτι παραπάνω, αλλά αυτό μπορεί ν’ αλλάξει αύριο».

 

Πολλοί Ducatisti ελπίζουν ότι τώρα που ήρθε η πρώτη νίκη για τους κόκκινους, θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από το γκαράζ της ομάδας και τους αναβάτες της. Σ’ αυτό συμφωνεί ο Iannone.

 

«Μερικές φορές η πάση θυσία νίκη μπορεί να σε αποσπάσει από άλλους στόχους. Τώρα είναι αλήθεια ότι είμαστε πιο ήρεμοι».

 

Το δυνατό σημείο της Ducati παραμένει η επιτάχυνση. «Η Yamaha είναι δυνατή στις στροφές, ειδικά στα φρένα και στην είσοδο ενώ εμείς είμαστε δυνατοί στην επιτάχυνση».

 

«Εκεί εκμεταλλευόμαστε τα φτεράκια. Για αύριο όμως θα πρέπει να δούμε πως θα συμπεριφερθούν και τα ελαστικά».

 

«Βελτιωθήκαμε και λίγο στο δεύτερο κομμάτι της πίστας, αλλά δεν είναι αρκετό. Εκεί είναι όλο κλειστές στροφές και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά».

Επόμενο άρθρο »

Έκκληση Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Περίμενα κάτι καλύτερο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα