• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκκληση Dovi!
Στην Michelin για τις ταλαντώσεις
Νέα 20/08/2016 - 23:28

Εξηγήσεις έδωσε ο Andrea Dovizioso για τα προβλήματα που φάνηκε ότι είχε στις κατατακτήριες δοκιμές, όταν και ο Ιταλός πήρε μόλις την 7η θέση.

 

«Σταμάτησα αμέσως γιατί το μπροστινό είχε ταλαντώσεις και έπρεπε να το αλλάξω. Δεν είχαμε άλλο καινούργιο διαθέσιμο κι έτσι έβαλα ένα παλιό από τις ΕΔ4».

 

«Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μπόρεσα να κάνω κανονικές κατατακτήριες όπως όλοι οι άλλοι».

 

«Η Michelin προσπαθεί πολύ, δουλεύει σκληρά, δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Όμως ακόμα κι έτσι κάποια ελαστικά από την αρχή της σεζόν δεν είναι καλά».

 

«Ακόμα δεν τα έχουν όλα υπό έλεγχο. Μερικές φορές έχεις ταλαντώσεις με την ίδια γόμα που χρησιμοποιούσες σε άλλα ελαστικά πριν και αυτό δεν είναι καλό, διότι έχουμε περιορισμένα ελαστικά».

 

«Αν είχαμε περισσότερα δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αν υπήρχε κάποιο θέμα δεν θα μας πείραζε, θα αλλάζαμε ελαστικό. Αλλά στις κατατακτήριες δεν είχαμε άλλο καινούργιο ελαστικό».

 

Φυσικά αυτό που περιγράφει ο Dovi έγινε στις κατατακτήριες, αλλά θα ήταν ακόμα πιο σοβαρά τα πράγματα αν γινόταν στον αγώνα! Και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι δεν θα του τύχει κάποιο ελαττωματικό ελαστικό.

 

«Ειδικά για τον αγώνα αυτό είναι πολύ κακό γιατί όλοι έχουμε ένα σετ ελαστικών και αν αυτό το σετ δεν είναι τέλειο, τότε δεν μπορείς να κάνεις τέλειο αγώνα».

 

«Αυτό δεν είναι καλό για κανέναν, όχι μόνο για εμάς. Ανησυχούμε...  είναι κάτι που νομίζω ότι η Michelin θα πρέπει να διορθώσει».

Επόμενο άρθρο »

Brno MotoGP: Ζέσταμα στη βροχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Εγώ κι ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα