• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno MotoGP: Ζέσταμα στη βροχή!
Συγκλονιστικός Redding, έριξε 1δ στο δεύτερο!
Νέα 21/08/2016 - 11:41

Ο Scott Redding έδειξε ένα εξαιρετικό πρόσωπο στη βρεγμένη πίστα του Brno και διέλυσε τον ανταγωνισμό κάνοντας ένα τρομερό τελευταίο πέρασμα!

 

Η βροχή ξεκίνησε να πέφτει από νωρίς το πρωί στην Τσεχία και άλλαξε άρδην την εικόνα που είχαμε από την πίστα τις προηγούμενες ημέρες.

 

Η έντασή της, όταν μπήκαν στην πίστα οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας, ήταν αυξημένη αλλά μειώθηκε καθώς περνούσαν τα λεπτά.

 

Μετά τους πρώτους αναγνωριστικούς γύρους στα καινούργια δεδομένα, οι χρόνοι άρχισαν να πέφτουν μέχρι και την τελευταία στιγμή, με τον Redding να κλέβει την παράσταση.

 

Ο Βρετανός έκανε 2:09.500 και άφησε πίσω του τον δεύτερο, τον Iannone, για πάνω από ένα δευτερόλεπτο! Οι μνήμες του Assen, όταν και πήρε το δεύτερο βάθρο της καριέρας του δεν έχουν σβήσει!
 

Ο Iannone μπήκε στην πίστα τελευταίος κι έκανε τους λιγότερους γύρους απ’ όλους αλλά ανέβηκε στη δεύτερη θέση, μπροστά από μια ακόμα Ducati, αυτή του Loris Baz!

 

Οι κόκκινοι είχαν πέντε μοτοσυκλέτες τους στην πρώτη εξάδα, δείχνοντας ποιος έχει το πάνω χέρι - τουλάχιστον στον ένα γύρο - στη βροχή.

 

Ο Baz ήταν τέσσερα δέκατα πιο αργός από τον Iannone αλλά και ένα δέκατο πιο γρήγορος από τον Marc Marquez, ο οποίος ήταν πολύ μπροστά από τους δυο μεγάλους αντιπάλους του για τον Τίτλο.

 

Ο μεν Rossi έμεινε δέκατος, θυμίζοντάς μας τα λόγια του στο Sachsenring και το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για την Μ1 στη βροχή, ενώ ο Lorenzo ήταν απογοητευτικός κι έμεινε 17ος στους 20 οδηγούς.

 

Πίσω από τον Marquez είχαμε τον Eugene Laverty, ο οποίος βρέθηκε για λίγο ακόμα και στην πρώτη θέση! Ο Ιρλανδός κέρδισε για 10χιλ τον Dovi που ήταν έκτος.

 

Ο Vinales ξεκίνησε με κέφι στο βρεγμένο αλλά δεν είχε συνέχεια, χάνοντας θέσεις στην πορεία, τερματίζοντας έβδομος.

 

Ακολουθούν δυο Βρετανοί, ο Smith στην 8η θέση και ο Crutchlow - η 2η καλύτερη Honda με διαφορά πάνω από έξι δέκατα από τον Marquez - στην 9η. 

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto3: 1η νίκη για τον φοβερό McPhee

« Προηγούμενο άρθρο

Έκκληση Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα