• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KALLIO-MELANDRI: Διαφωνία για τη σύγκρουση στο Brno.
Ποιός έφταιγε;
Νέα 17/08/2009 - 21:21

O Mika Kallio και ο Marco Melandri έριχναν ο ένας στον άλλον την ευθύνη για τη χθεσινή εντυπωσιακή τους σύγκρουση στο Brno, στους τελευταίους γύρους του αγώνα.

 

Ο Kallio, στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Ducati Marlboro, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση όλο το σαββατοκύριακο, πριν τον αγώνα, βρισκόμενος σταθερά εμπρός από τον team mate του, Nicky Hayden.

 

Ο νεαρός Φινλανδός ήλπιζε όχι μόνο ότι θα ξεπερνούσε την καλύτερη μέχρι τώρα επίδοσή του, αλλά και ότι θα πάλευε για μια θέση στην πεντάδα. Παρόλα αυτά, ο Kallio βρέθηκε δέκατος για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, τρεις θέσεις πίσω από τον Hayden, ενώ έφτασε μέχρι και την όγδοη θέση.

 

Σε αυτό το σημείο πιεζόταν από τον Melandri. Ο περσινός αναβάτης της Ducati κατάφερε να περάσει με τη μοτοσυκλέτα του στο γρήγορο τελευταίο chicane, στον προτελευταίο γύρο. Σε αυτό το σημείο οι δύο αναβάτες συγκρούστηκαν, μετά από διασταύρωση των γραμμών τους στην έξοδο της στροφής, με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δύο στην αμμοπαγίδα. Στη συνέχεια, ο Melandri είχε να αντιμετωπίσει εκτός από την πτώση του και έναν μαινόμενο Kallio, προς μεγάλη του έκπληξη.

 

"Ο Melandri προσπάθησε να με περάσει σε σημείο όπου ήταν αδύνατον, οπότε οι γραμμές μας διασταυρώθηκαν", δήλωσε ο Kallio. "Όπως και να έχει ήταν ένα ενδιαφέρον σαββατοκύριακο και πιστεύω ότι αν βελτιώσουμε την αίσθηση του μπροστινού, θα παρουσιάσουμε μεγάλη πρόοδο."

 

"Έκανα ένα καλό πέρασμα στον Kallio και μετά δεν κατάλαβα τι συνέβη", δήλωσε ο Melandri. "Σίγουρα δε με είδε, διότι έκλεισε τη γραμμή του πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να με εμβολίσει, και να πέσουμε και οι δύο. Νόμισα πως ήρθε να ζητήσει συγγνώμη, αλλά στην πραγματικότητα ήταν εκνευρισμένος μαζί μου, Είπε ότι ήμουν λάθος. Μάλλον ήταν πολύ κουρασμένος και δε σκεφτόταν καθαρά", σχολίασε καυστικά ο Marco. 

 

Από την πλευρά μας να σχολιάσουμε ότι το δίκιο φαίνεται να γέρνει υπέρ του Ιταλού. Σίγουρα όποιος δε βρισκόταν μέσα στην πίστα δεν μπορεί να έχει σαφή άποψη του περιστατικού, όμως η εικόνα έδειξε τον Kallio να εμβολίζει τον Melandri, ερχόμενος με μεγάλη ταχύτητα από πίσω. Ο Ιταλός είχε ήδη πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό προσπέρασμα στο chicane, είχε την εσωτερική και δέχτηκε το χτύπημα του Kallio, που δεν μπόρεσε να ελέγξει την ταχύτητά του. Εντύπωση επίσης προκαλεί η αντίδραση του νεαρού Φινλανδού, καθώς ο ενοχλημένος θα έπρεπε να είναι ο Melandri, ο οποίος θα πραγματοποιούσε έναν ακόμα ικανοποιητικό τερματισμό. Ο Ιταλός όλη τη χρονιά μας έχει εντυπωσιάσει με το πείσμα και τις επιδόσεις του. Τώρα, με την ηρεμία και το σαρκασμό που επιδεικνύει, κερδίζει ακόμα περισσότερο τη συμπάθεια μας.

Επόμενο άρθρο »

DE ANGELIS: Μια πεταλούδα, η αιτία της υποχώρησης του!

« Προηγούμενο άρθρο

BRNO live: Ο Lorenzo ταχύτερος στις επίσημες δοκιμές του Brno

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα