• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DE ANGELIS: Μια πεταλούδα, η αιτία της υποχώρησης του!
Ένα έντομο φρέναρε τις επιδόσεις του.
Νέα 18/08/2009 - 04:30

Όντας ένατος για τους πρώτους 17 γύρους του Κυριακάτικου αγώνα στο Brno, ο Alex de Angelis είδε προς στιγμήν, τις ελπίδες του για είσοδο στην οκτάδα να εξανεμίζονται λόγω μιας πεταλούδας!

 

Το έντομο παγιδεύτηκε μέσα στο κράνος του πέντε γύρους πριν τον τερματισμό, και ο αναβάτης από τον Άγιο Μαρίνο προσπεράστηκε από το Mika Kallio και από τον Marco Melandri. Όμως, οι δύο αυτοί αναβάτες εγκατέλειψαν μετά από σύγκρουση, αφήνοντας τελικά τον de Angelis, όγδοο όταν έπεσε η καρώ σημαία.

 

"Είχα βάλει στόχο την οκτάδα σήμερα, και είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, θα μπορούσα όμως να τα έχω πάει πολύ καλύτερα. Ήμουν άνετος τρέχοντας με τον Edwards, τον Hayden και τους υπόλοιπους, όταν μια πεταλούδα παγιδεύτηκε μέσα στο κράνος μου", επιβεβαίωσε ο αναβάτης της San Carlo Honda Gresini.

 

"Πετούσε μπροστά από τα μάτια μου, και δεν μπορούσα να δω τίποτα. Όταν έφυγε, μπόρεσα να συγκεντρωθώ ξανά, αλλά η ευκαιρία μου είχε πετάξει" εξήγησε.

 

"Ο Alex δεν τα πήγε άσχημα σήμερα, και είναι πραγματικά κρίμα, για το περιστατικό με την πεταλούδα, που πιθανόν να του στέρησε μια ακόμα καλύτερη επίδοση", σχολίασε ο manager της ομάδας, Fausto Gresini.

 

Ο de Angelis, όπως και ο team mate του, Toni Elias, αναζητούν τον καινούριο σταθμό της καριέρας τους, μετά την επίσημη ανακοίνωση του Gresini, ότι αναβάτες της ομάδας για το 2010 θα είναι ο Marco Melandri, και ο Marco Simoncelli.

 

O Elias πραγματοποίησε στο Brno τον καλύτερο φετινό του τερματισμό, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Επόμενο άρθρο »

FABRIZIO: Πόνοι στον ώμο διέκοψαν την επιστροφή του στα MotoGP.

« Προηγούμενο άρθρο

KALLIO-MELANDRI: Διαφωνία για τη σύγκρουση στο Brno.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα