• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FABRIZIO: Πόνοι στον ώμο διέκοψαν την επιστροφή του στα MotoGP.
Ο Ιταλός ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό του.
Νέα 18/08/2009 - 06:28

Ο Ιταλός, τρίτος στο φετινό Πρωτάθλημα World Superbike, με μια νίκη, επέστρεψε στα paddock του MotoGP, για πρώτη φορά μετά το 2007, σαν αντικαταστάτης του Mika Kallio, στη δορυφορική ομάδα της Pramac Ducati.

 

Ο Fabrizio ήταν τελευταίος στα δοκιμαστικά της Παρασκευής, παρόλα αυτά κατάφερε να ξεπεράσει τον Gabor Talmacsi τόσο στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά και στις κατατακτήριες. Ο Ιταλός έκανε καλό χρόνο, 0.877 δευτερόλεπτα από την πρώτη Ducati, του Nicky Hayden και μόλις μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον team mate του, Niccolo Canepa.

 

Δυστυχώς, οι ελπίδες του για μεγαλύτερη πρόοδο, δεν υλοποιήθηκαν στον αγώνα, διότι ο Fabrizio πονούσε στον ώμο, από έναν τραυματισμό που υπέστη την Παρασκευή. Ο Ιταλός αποσύρθηκε τελικά στον έκτο γύρο.

 

"Δεν έχω και πολλά να πω. Πονούσα πολύ στο δεξιό μου ώμο, από το χτύπημα της Παρασκευής, και μετά από ένα σημείο, δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το φρένο σχεδόν καθόλου. Έπρεπε να σταματήσω, αλλιώς θα ρίσκαρα μια πτώση. Χτύπησα το μυ του δεξιού μου ώμου, και το τραύμα μοιάζει με μπάλα του γκολφ, κάτω από το δέρμα μου. Λυπάμαι πολύ για την ομάδα της Pramac Racing, που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία", δήλωσε ο Fabrizio.

 

O αναβάτης των 250GP, Mattia Pasini είχε προγραμματιστεί να κάνει δοκιμές με την Pramac Ducati, το πρωί της Δευτέρας, ενώ ο Fabrizio θα επιστρέψει στα WSBK, με την ομάδα Ducati Xerox, για τον αγώνα του Nurburgring, στις 6 Σεπτεμβρίου.

Επόμενο άρθρο »

EDWARDS: Ο νέος κανονισμός για τους κινητήρες έβαλε φρένο στον αγώνα του Τεξανού.

« Προηγούμενο άρθρο

DE ANGELIS: Μια πεταλούδα, η αιτία της υποχώρησης του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα