• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DUCATI: Τινάζει τη μπάνκα για Lorenzo!
13 εκατομμύρια λίρες για δύο χρόνια, η προσφορά των Ιταλών!
Νέα 19/08/2009 - 08:03

Η Ducati προσπαθώντας να εντάξει τον Jorge Lorenzo στο δυναμικό της, του έκανε προσφορά πέρα από κάθε προηγούμενο. Απεγνωσμένη για να υπογράψει κορυφαίο αναβάτη, με το μέλλον του Casey Stoner να παραμένει αβέβαιο, η Marlboro έκανε προσφορά στον Ισπανό 13 εκατομμύρια λίρες, για συμβόλαιο δύο ετών.

 

Ο Lorenzo είχε εκτεταμένες συζητήσεις με τους υπεύθυνους της Phillip Morris στο Brno την Κυριακή το βράδυ, παρότι επιμένει πως πρώτη του επιλογή παραμένει η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha.   Η Marlboro είναι έτοιμη να δώσει μεγάλα ποσά για να εξασφαλίσει ότι ένα μεγάλο όνομα θα τρέξει του χρόνου με τα χρώματά της.

 

Ο Stoner στο μεταξύ διανύει μια περίοδο πλήρους χαλάρωσης και ξεκούρασης, με σκοπό να επιστρέψει δυνατός στο Estoril, νωρίς τον Οκτώβριο.

 

Ο Lorenzo, από την πλευρά του, δήλωσε: " Η Ducati είναι μια επιλογή. Το σημαντικό για εμένα είναι να έχω μια μοτοσυκλετα που μπορεί να κερδίσει πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή η Yamaha φαίνεται να διαθέτει το καλύτερο πακέτο."

 

Όλοι λοιπόν περιμένουν μια άμεση απόφαση από το Lorenzo. Ο ίδιος ο manager του, Marcos Hircht αποκάλυψε ότι η απόφαση ενδέχεται να παρθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα, και να ανακοινωθεί πριν τον αγώνα της Indianapolis.

Επόμενο άρθρο »

ΚΑLLIO: Συζητάει με Υamaha Tech 3.

« Προηγούμενο άρθρο

EDWARDS: Ο νέος κανονισμός για τους κινητήρες έβαλε φρένο στον αγώνα του Τεξανού.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα