• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DUCATI: Απογοητευμένοι από την απόρριψη του Bautista.
Η συμφωνία του Ισπανού με τη Suzuki απογοήτευσε τους Ιταλούς.
Νέα 19/08/2009 - 12:24

Το αφεντικό της Ducati, Livio Suppo εξέφρασε την απογοήτευσή του που ο Alvaro Bautista, απέρριψε την πρόταση συνεργασίας με τη Ducati, για το Πρωτάθλημα του 2010.

 

Ο νεαρός Ισπανός απέρριψε την προοπτική να οδηγήσει μια Ducati με τα χρώματα της νέας ομάδας Aspar , διότι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την εργοστασιακή ομάδα της Suzuki. Ούτε η προοπτική μετακίνησης στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, για το 2010, δεν έπεισε τον Bautista, που θα βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον πολύπειρο Loris Capirossi, για το επόμενο Πρωτάθλημα.

 

Η Ducati ήλπιζε πως η παρουσία του Jorge Martinez θα μπορούσε να επηρεάσει την επιλογή του Bautista, κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη. Ο Ισπανός, απέρριψε την πρόταση του Ιταλικού εργοστασίου για δεύτερη συνεχόμενη φορά, μετά το πρώτο τους "φλερτ", το 2008.

 

"Μου άρεσε ο Alvaro και λυπάμαι πολύ που δε θα αγωνιστεί για εμάς. Όταν υπογράψαμε τη συμφωνία με την Aspar, ελπίζαμε ότι ο Alvaro θα ήταν ο αναβάτης της ομάδας. Του τονίσαμε ότι αποτελούσε προτεραιότητα για εμάς, οπότε αυτή η εξέλιξη είναι απογοητευτική", δήλωσε ο Suppo.

 

Τελικά, ο Hector Barbera είναι ο εκλεκτός της ομάδας Aspar.

Επόμενο άρθρο »

LCR HONDA: Θέλουν να κρατήσουν τον De Puniet.

« Προηγούμενο άρθρο

REPSOL HONDA: Αποκλείεται το ενδεχόμενο της τρίτης μοτοσυκλέτας.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα