• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LCR HONDA: Θέλουν να κρατήσουν τον De Puniet.
H Ιταλική ομάδα προσπαθεί να κρατήσει τον Γάλλο.
Νέα 20/08/2009 - 07:40

Ο αρχηγός της LCR Honda, Lucio Cecchinello δήλωσε αισιόδοξος ότι ο Randy de Puniet θα υπογράψει νέο συμβόλαιο για το 2010. Ο Γάλλος που ανέβηκε στο βάθρο του Donington βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με την LCR Honda όσο και με την Tech 3 Yamaha, για συνεργασία την επόμενη χρονιά, αλλά ο Cecchinello πιστεύει ότι θα καταφέρει να κρατήσει τον De Puniet για μια ακόμα σεζόν

 

"Γνωρίζουμε τον Randy από το 2002, και έχουμε χτίσει μια ευθεία και ειλικρινή σχέση. Είναι η πρώτη μας επιλογή για την επόμενη σεζόν. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή μας απασχολούν οικονομικά θέματα, με τα οποία είμαι πολύ ευαίσθητος", δήλωσε ο Cecchinello.

 

"Όλοι γνωρίζουμε πως αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος για τα MotoGP και η οικονομική μας προσφορά θα πρέπει να αναθεωρηθεί, ώστε να κόψουμε κάποια έξοδα. Αυτό είναι το μόνο σοβαρό ζήτημα και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε κάποιον ικανοποιητικό συμβιβασμό με τον Randy."

 

Ο Cecchinello είχε επίσης επαφές με τον Marco Melandri, αλλά ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250GP υπέγραψε συμφωνία επιστροφής στην Gresini Honda, το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο Brno.

Επόμενο άρθρο »

PRAMAC RACING: Έκπληξη με Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

DUCATI: Απογοητευμένοι από την απόρριψη του Bautista.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα