• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PRAMAC RACING: Έκπληξη με Espargaro!
Ο Ισπανός θα τρέξει σε δύο αγώνες με τη δορυφορική ομάδα της Ducati.
Νέα 20/08/2009 - 08:04

Ο Aleix Espargaro εντελώς αναπάντεχα θα έχει την ευκαιρία να τρέξει σε δύο αγώνες στα MotoGP, με την ομάδα της Pramac Racing. Ο νεαρός θα αντικαταστήσει τον Mika Kallio που έχει πάρει τη θέση του Casey Stoner, στη σέλα της εργοστασιακής Ducati.

 

Ο Espargaro θα τρέξει με την Pramac τόσο στην Indianapolis, στις 30 Αυγούστου, όσο και στο Misano, μια βδομάδα αργότερα, και ολοκληρώνει με πολύ καλό τρόπο μια αγωνιστική σεζόν, που μάλλον ο ίδιος θα θέλει να ξεχάσει.

 

Το 2009 ο Καταλανός δεν είχε εξασφαλίσει μόνιμο συμβόλαιο, αλλά έτρεξε δύο αγώνες ως αντικαταστάτης, στο Αssen και στο Sachsenring. Επίσης, εργαζόταν με ως αναβάτης εξέλιξης στην καινούρια κατηγορία, Moto2.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος διότι αυτή η περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για εμένα" παραδέχτηκε ο Καταλανός. "Είμαστε στην αρχή ενός νεόυ project, ώστε την καινούρια χρονιά να επιστρέψω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, και αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να έρθω ξανά σε επαφή με τους αγώνες και το κοινό"

 

"Αυτή τη σεζόν έτρεξα μόνο δύο αγώνες στα 250cc, στο Assen και στο Sachsenring, τερματίζοντας τέταρτος και έβδομος αντίστοιχα, οπότε νιώθω έτοιμος σωματικά. Για εμένα είναι σαν όνειρο να βρίσκομαι ξαφνικά στα MotoGP. Θέλω να ευχαριστήσω την Pramac Racing, που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε κορυφαίο επίπεδο."

 

Η αναπάντεχη προαγωγή του Espargaro ήρθε, αφού ο Michel Fabrizio, που αρχικά επιλέχτηκε, δεν τερμάτισε στον αγώνα του Brno, και γενικά δεν έδειχνε ανταγωνιστικός.

Επόμενο άρθρο »

BARBERA: Ανακοίνωση από την ομάδα της Aspar.

« Προηγούμενο άρθρο

LCR HONDA: Θέλουν να κρατήσουν τον De Puniet.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα