• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BARBERA: Ανακοίνωση από την ομάδα της Aspar.
Ανακοινώθηκε ο Ισπανός.
Νέα 20/08/2009 - 08:53

Ο Jorge Martinez, αρχηγός της ομάδας Aspar, επιβεβαίωσε ότι ο Hector Barbera θα είναι ο αναβάτης της ομάδας, για το Πρωτάθλημα του 2010. Μετά τη συμφωνία του Alvaro Bautista με την εργοστασιακή ομάδα της Suzuki, ο Martinez έσπευσε να κλείσει συμφωνία με τον Barbera, ενώ εκείνος ήδη βρισκόταν σε συζητήσεις με την Tech 3 Yamaha.

 

Ο Barbera, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται τέταρτος στο Πρωτάθλημα των 250cc και έχει οκτώ νίκες στην καριέρα του, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανεβαίνω στα MotoGP, διότι αυτό είναι το όνειρο του κάθε αναβάτη στον κόσμο. Κατάγομαι από τη Valenzia, οπότε με συγκινεί ιδιαίτερα η προοπτική συνεργασίας με την ομάδα της Aspar. Η μοτοσυκλέτα της Ducati δείχνει μέχρι τώρα πολύ ανταγωνιστική. H εργοστασιακή κέρδισε πριν δύο χρόνια τον Παγκόσμιο Τίτλο, και πραγματικά θέλω να αγωνιστώ με αυτή, και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου."

 

"Ο στόχος για την καινούρια χρονιά είναι να προσαρμοστώ στην καινούρια μοτοσυκλέτα και στην ομάδα, όσο πιο σύντομα γίνεται, για να έρθουν σύντομα και τα αποτελέσματα. Τώρα θα συγκεντρωθώ στην ολοκλήρωση του φετινού Πρωταθλήματος, καθώς απομένουν έξι αγώνες. Όταν τελειώσει η σεζόν, θα ασχοληθώ με το καινούριο project."

 

Ο Martinez, που απεγνωσμένα ήθελε στην ομάδα του τον Bautista, δήλωσε: "Είναι πολύ καλό για εμάς που υπογράψαμε με τον Hector, ειδικά ανα σκεφτεί κανείς τη μακρά ιστορία που έχουμε μαζί. Στην προηγούμενη συνεργασία μας κερδίσαμε το Ισπανικό Πρωτάθλημα, και αρκετούς αγώνες στα 125GP. Πιστεύω ότι η επιτυχία μας θα συνεχιστεί και τώρα, και ότι η συνεργασία μας θα είναι μακράς διαρκείας. Πιστεύω ότι ο Hector μπορεί να γίνει εργοστασιακός αναβάτης, και αυτό σημαίνει ότι πριν θα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις για εμάς. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται, να έχουμε μοτοσυκλέτες και στις τρεις κατηγορίες, ιδιαίτερα με έναν αναβάτη από τη Valenzia."

Επόμενο άρθρο »

CAPIROSSI: Υπογράφει με Suzuki στην Indianapolis.

« Προηγούμενο άρθρο

PRAMAC RACING: Έκπληξη με Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα