• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SUZUKI: Ανακοινώνει συνεργασία με Marchesini.
Το Ιαπωνικό εργοστάσιο θα χρησιμοποιεί πλέον ζάντες της Marchesini.
Νέα 22/08/2009 - 08:56

Η ομάδα της Rizla Suzuki, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Ιταλική Marchesini, για προμήθεια και εξέλιξη σφυρήλατων τροχών μαγνησίου. Η Marchesini θα προμηθεύει τη Suzuki με ζάντες αποκλειστικά εξελιγμένες για την GSV-R, με πρωτοποριακές λύσεις και σχεδιασμό, με σκοπό να βελτιωθεί η συνολική απόδοση της μοτοσυκλέτας.

 

Η αξιοπιστία, η δύναμη και η ασφάλεια πάντως είναι εγγυημένες, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του κράματος μαγνησίου. Παράλληλα, οι ζάντες της Marchesini είναι ελαφρύτερες από τις συμβατικές, και με εξαιρετικά αεροδυναμικά χαρακτηριστικά. Τα προϊόντα της ιταλικής εταιρίας, ήδη χρησιμοποιούνται από αρκετούς αναβάτες και ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Valentino Rossi.

 

Marchesini: "Είμαστε ενθουσιασμένοι να προχωράμε με αυτή τη συνεργασία και να είμαστε μέρος της συνεχούς βελτίωσης της Suzuki στα MotoGP. Για τη συνεχόμενη εξέλιξη των προϊόντων μας είναι σημαντικό να μοιραστούμε δεδομένα και να λάβουμε ανάδραση από τους καλύτερους αναβάτες και μηχανικούς στον κόσμο. Η Suzuki θα μας βοηθήσει σε αυτό, όπως και στο να διατηρήσουμε το 100% της σειράς εκκίνησης. Παρότι δουλεύουμε λίγο καιρό μαζί, ήταν αρκετός ώστε να καταλάβουμε την αξία της συνεργασίας με τη Suzuki, και είμαστε αισιόδοξοι ότι και οι δύο πλευρές θα επωφεληθούν άμεσα."

 

Paul Denning – Manager Suzuki: "Η Suzuki είναι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία της με έναν τόσο καινοτόμο κατασκευαστή. Η Marchesini πρωταγωνιστεί στη σχεδίαση και την εξέλιξη τροχών μοτοσυκλέτας, και σα μέρος του γκρουπ Brembo, έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε τεχνικές απαιτήσεις. Η Marchesini έχει μια εντυπωσιακή ιστορία στους αγώνες και ελπίζουμε να συνεισφέρουμε κι εμείς στη λίστα με τις επιτυχίες της, στο πολυ κοντινό μέλλον. Οι τροχοί είναι σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της μοτοσυκλέτας και η Suzuki, μαζί με την Marchesini, θα εργαστούν από κοντά για να εξελίξουν το καλύτερο προϊόν για την GSV-R."

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: Η απόφαση θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

« Προηγούμενο άρθρο

AΠΟΣΤΟΛΗ BRNO: Το ατύχημα του Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα